Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 104> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga Konty, sva sreća da si mi blizu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvijećei voćke u cvatu su predivni... |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sunce je probudilo lijepe zagorske brege,šta se ti žališ,pa sve ti lijepo cvate,a sukići će se oporaviti na suncu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidim da je motika od Otok ipak imala efekta
![]() Rascvali se bregi, voćkice dominiraju a eto vjetar je nešto donio!
![]() Sve u svemu, stiglo proljeće i kod tebe.
![]() ![]() ![]() Sukiće samo pusti. Tvoji graptopetalumi su odlični, kakav je moj bio lani
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Napokon dočekasmo slike. ![]() Iako si u radovima, ipak češće pokaži što trenutno cvate kod tebe. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesaa,radova nikad dosta,i ja svasta premjestam,a o stazama samo mastam,za sad...vrt ti je rascvjetan
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već sam mislila da ćemo morati pustiti koju suzu za zagorske brege da namolimo koju sličicu, ali ipak dočekasmo i bez suza
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
njanjanja bit će da nam je rata struje ako visoka zbog kopalice
![]() djeco draga, ja sam vam u velkim radovima i za sada samo selim i seljakam cvijećke iz privremenih mjesta u cvijetnjake kojima fale rubovi jer se ne možemo dogovoriti oko rubnjaka i stazice ![]() no..bit će i to..vrijeme je relativno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E pa baš mi je drago da je i na tvoj brijeg došlo proljeće................
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mogu samo pšohvaliti električnu kopalicu da je ovo sve zasadila.Zgodno.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nadam se draga
![]() da me ne špotate jer nema slika...poslikala sam nekaj, ali pola je bilo mutno pa sam ih obrisala ![]() proljeće polako, ali sigurno stiže na brijeg ![]() ![]() ![]() pojma nemam od kuda ona ovdje ![]() i ovu euphorbiu je valjda vjetar donio ![]() pup jorgovana i cvijet višnje u kombinaciji ![]() moja najdraža..trešnja :) ![]() ![]() malo preslice ![]() malo šeboja ![]() jaglaci ![]() ![]() višnja u cvatu ![]() ![]() zapelcala sam frčkavu vrbicu :) ![]() imam osjećaj da su grmići lupinusa navalili sve u par dana ![]() i onda ono o čemu sam kukala..pomor sukića koji su se ako lijepo bili primili i razrasli ![]() ![]() ![]() ![]() evo vidite da nema nikaj za slikati...ali uskoro bu bolje pa se možda i sukići oporave ![]() možda bu drugi vikend koja slička...i to bolja ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dudaaa
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok čpr nije bilo ništa posebno za slikati..tek je počelo nicati
![]() bome alatki mi nije falilo prošli vikend jer sam ti malo i vrijedna bila...tek danas sam se počela normalno kretati...muskulfiber je popustio ![]() opet puno planova i malo vremena...samo neka me vrijeme posluži jer ovo proljeće me baš volja primila ![]() dakle ...sličke drugi tjedan ![]() a do tada šaljem vam ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Konti, šta se dešava? Jedva sam te našla.
Fali ti ![]() ili nešto drugo? |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam svratila da vidim nove slike,a ti zabisavas
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kontesa ja sam došla vidjeti tvoje nove slikice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sarajka draga, pričekat će mo još...na brijegu su se biljčice tek počele buditi
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |