Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 112> |
Korisnik | |
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja vam se priključujem što se tiče jaja, tu sam van terena, nikako mi to ne ide, više volin konkretne stvari, ogledala, kantunali, ormari, tacne........ A što se tiče onih cvijetića uopće mi nisu jasni kako to kiki izvodi, svi su ko jedan, identični, možda neki kalup, ne znam ali znam samo da je super napravljeno, braaaaaaaaavo majstorice za jaja nenadmašna si
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Taaako sam pospana.Sva sam u jajima.Uzorci putuju na razne strane,ali još od nikud nikakve šuške.Mare i sanja cvjetiće su stvarno bušili Kinezi (to sam već lani rekla) ,ne znam kojim alatom.Sumnjam da su s vrućim.Ostalo ja topim,bušim i sve mi bolje ide.Stvarno treba vježba.Danas završavam neke nove pa su fotke tu sutra.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Pa šta radiš s tolikin jajima?????????????
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja bi ih rado prodala ali su ljudi u krizi pa će odlučiti u zadnji čas.Uzorci se šetaju po cijelom gradu i okolici.
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kiki jajca su ti super, ali ja čorava ne bi mogla tako
lijepo bušiti. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kiki želim ti uspješnu prodaju,pa tko ih nebi kupio?ljepša jaja na forumu nisam vidjela tj stala si za moj pojam rame uz rame sa natom,njena i tvoja su najbolja a mi svi ostali kaskamo iza vas!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pa Kiki, tko ih ne bi kupio, predivna su!!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure ali daleko sam ja od nate.Ona mi je uvijek bila uzor.Ona je baš umjetnica ,a ja se još učim i vježbam ruku.
|
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kamen je tako sladak ,sutra putujem na Otok i cilo žalo ću skupit i izdekupirati i izslikati i .....i ne znam više što ...toliko mi se sviđa!!!
|
|
![]() |
|
Maslina
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno kao i uvijek
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Super su jajca, hoču i ja.
|
|
![]() |
|
Kiki jaja, jaja, jaja, svako bolje od boljeg.
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasno Kiki, šteta što nisi bliže Jastrebarskom, mogla si ih prijaviti na izložbu USUSRET USKRSU!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kiki - sretno s prodajom!!!
![]() Da ja biram nikada se ne bih mogla odlučiti koje bih uzela, zaista si to dovela do savršenstva...
|
|
![]() |
|
Napraviću malu pauzu s jajcima.
Dobila sam od sestre prastari laptop u prastaroj torbi na kojoj je posalo INA MAZIVA-bla,bla Zagreb i neka godina.To je sve trebalo nekako sakriti.Ja sam to riješila ovako.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa onda opet
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
O jajcima sam već sve rekla - mrak su, ali ova ideja s torbom je genijalna. I ja se spremam već duže vrijeme "doraditi" svoja kolica za plac u ovom stilu- samo ja moram prvo sašiti novo ruho torbe pa sam isto na nekom đepiću zamislila nešto "dekupažirati" i imat ću unikat kolica....ha, ha, ha, svašt će nama još pasti na pamet!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki pitam sve jednu po jednu, sada si ti na redu. Reci mi kad upotrebljavaš fasadnu boju kako uspiješ šmirglom dobiti one izgrebane crte, meni ne uspijeva već se samo boja praši. Jani mi je rekla da treba staviti vosak, šta ti misliš kako?????????????????
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |