Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 104> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konti,nemoj se ljutiti na susjedu,takvim problema i ja imam,a moja maca također sterilizirana
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
TB ako je tako onda ću redovito slikati pa buš zdrava i čila
![]() Anaida, Otok, Anastazija ![]() Bako...na tom mjestu je bila naslagana građa, a cvijećke sve na privremenim mjestima..za neke cvijećke sam se i sama začudila da ih imam ![]() Maso i ja čekam da procvatu još neki pakujčeki i još mi je draže da ne znam koje su boje...ovi su već viđeni u vrteku ![]() ![]() Kaktus...niš mi o cicekima ne pričaj...mi svoju macu damo sterilizirati jer se otela kontroli i onda mi se u subotu dođe susjedina micika omaciti ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
odmah sam ozdravila kad sam vidla tvoje slike.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Kontesa , krasno! Pakujcici su bas slatki, jedvA cekam da moj procvjeta, pojma nemam koje je boje cvijet.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Echeveriu sam već drugdje pohvalila,vidim da i ti voliš ciceke,a cvijeće imaš ko u prići,pakujci ti već cvatu,ipak sam ja sjevernije od tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konte, divota.Najedamput cvijeća na sve strane.Još ti i eche... onak lijepo cvjeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Konti, baš krasno
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Eto vidiš kak je lijepi taj tvoj brijeg! Rascvjetan, zeleni, šareni, osunčan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
još jedan radni vikend je prošao
![]() ![]() vrijeme je bilo odlično, taman za radove ![]() ovaj phloh se tradicionalno prvi pretvara u rascvjetani tepih ![]() ovaj ga sramežljivo prati, a stigla su i dva nova, ali njih će mo drugi puta slikati ![]() potočnice se šire posvuda ![]() kozlokrvina ima pupiće ![]() srčeka nikako izrasti u veliki grm, ali cvatu...morat ću ih preseliti na drugo mjesto ![]() hostica... ![]() jorgi sad fino miriši mmm...spremam se po bijeli kod susjede ![]() pakujci se šepure ![]() ![]() heuchere su živnule ![]() ![]() ![]() ovdje selim cvijećke...još trebaju doći rubnjaci, nadam se da će se sve cvijećke priviknuti na novo mjesto...nadam se da neće jako sunce pržiti ovih dana dok malo ne dođu k sebi ![]() i za kraj rascvjetana fritilarija ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
echeveria prekrasna a micek presladak
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ahh prelijepa je!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
......mmmmm, mljaaac tresnja....lupinusi - moja tiha patnja, ljiljan je bas carski, sukulent sa crvenim cvjetom prelijep...
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Rascvjetani Zagorski bregi........, eševarija prekrasnog cvijeta........, a macina poza koja mi je jako dobro poznata..........
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaj bi te špotali, a znamo da uređuješ
![]() onaj narcis ispred ogradice mi je simpa, a echeveria preprekrasna ![]() |
|
![]() |
|
onda ti dođi na trešnje kada bude vrijeme
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za slikice i ažurnost!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
djevojčice bit ću malo ažurnija...obećajem
![]() ova gredica bi uskoro trebala biti zanimljiva...tu su irisi koje sam dobila od vas i neke svoje presadila, ljiljani, nešto kala, lupinusi...možda bude i gužva (daj Bože) ![]() ![]() echeveria (ako se ne varam) cvate i baš mi je če če ![]() ![]() Tatjana...evo miceka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo proljeća i kod tebe, proljetnice i voćke u cvatu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |