Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paulownia tomentosa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Paulownia tomentosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 23>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nikola25 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nikola25 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 11:03
hvala Vam!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:58
Spisak je podugačak ali budemo te nekak ugurali.
Za sada nam temperature nejdu na ruku no optimisti smo.
Na vrh
nikola25 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nikola25 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:46
Hvala na odgovoru!
Možete i mene onda predbilježiti za koje stabalce? :)
držim fige..:)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:34
Nikola, Paulownia ti raste u Varaždinu a položila je test i kod nas u Vrbovcu.
Strpi se malo da vidimo dali će što niknuti iz korjenja koje smo posadili.
Prati temu i drži palčeve da nikne i da bude dosta za sve zainteresirane.
Na vrh
nikola25 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nikola25 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:19
Pozdrav!

Nov sam na forumu pa me zanima da li bi Paulownia uspjevala u Zagorju?
A i tesko ju je nabaviti, jel bi se moglo dobiti sjeme od nekoga? :)

Na vrh
Malky View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 94
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Malky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 16:27
evo meni izniknule iz sjemena male biljcice ali....ž

ovak stoje vec 2 mjeseca i ne mrdaju pa me interesira jel to normalno i kaj napravit ako nije. 2 posude su na prozoru okrenute na juznu stranu a 2 su vani natkođer prema jugu

i jedne i druge ne mrdaju

Odranski Obrež, N.Zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 05:39
Konte, posađeno je 15 komadića.
U bzir uzmimo gubitke od 30% pošto ovu metodu primjenjujemo prvi puta i dolazimo do prihvatljivih 10 mladih biljčica.
Palčeve stišćite dok vam ne otpadnu ili dok korijenje ne potjera mladice. Mi svakodnevno gledamo jel ima kaj novoga.
Na vrh
strada View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje strada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 22:57
Originalno poslano od člana Božikovine Božikovine napisao:

Korijen paulovnije je iskopan, raskomadan i posađen. Sad vam preostaje da držite palčeve i budete strpljivi.

moji su vec poplavili LOLLOL
Reci kad da popustim LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:29
a na koliko komada je korjen raskomadan? LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 23:48
Originalno poslano od člana Božikovine Božikovine napisao:

Korijen paulovnije je iskopan, raskomadan i posađen. Sad vam preostaje da držite palčeve i budete strpljivi.

Ja sam  strpljiva Wink

Hvala Božikovine!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 10:43

Na vrh
strada View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje strada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 17:29
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

ja sam prije 2 godine sijala, ali bezuspješno, nešto je bilo ponicalo, ali prekrhko pa je brzo i uvenulo

a lani sam dobila malecku paulowniu... još čekam da proviri - nemam pojma u kojoj mi je tegli, nadam se da je preživjela zimu

ima ih po gradu (zadru) samo treba pogoditi lokaciju na kojoj bi moglo biti mladica od lani,
nedavno sam snimila jednu u dvorištu/ parkiralištu pokraj bolnice (pokraj mrtvačnice), trebalo bi tamo pogledati, možda je koja izbila pa je dignuti sa žilama

tanja j  živiš u zadru?

Da sam te bar prije procitala natalija..bila bi prije posla sad otisla cirnut tamo..I tako sam bila na kavi u blizini!!
Nista..sutra se mozda zaletim..Uglavnom nema paulownie u onom rasdniku u zg. cini mi se, koji sam zvala..Bile su po 50 kn ali su se sve prodale..Ma Bozikovine..kakav kavijar..da je kavijara onda bi fino bilo i veceg dvorista i vise biljcica i svasta nesto..Nigdje se meni osobno ne zuri za drvce..Bila sam do sada bez njega pa sto kosta jos se malo strpiti Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 09:02
Ljudi moji izgleda da vas pojedini rasanici "gule" i "farbaju" što se paulovnije tiće.
Pročitajte temu ispočetka i osvrnite se malo oko sebe. Zar vam je problem iskopati mali korjenčić i staviti ga u teglu, malo ljubavi i brige i mlada paulovnija je tu.
No dobro, ako jedete kavijar i pijete gin, imate para imate s čim.
Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 21:09

aaa... a ja se ponadala da imamo još jednog forumaša u zadru, nema veze, možda naletiš na neku vikend kavuni domaći ne dolaze na svaku

Ako je kava u pitanju dolazim Mozda uz kavu dobijem i koji cvetak za moj vrtlic
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 20:25
aaa... a ja se ponadala da imamo još jednog forumaša u zadru, nema veze, možda naletiš na neku vikend kavu

ni domaći ne dolaze na svaku
Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 18:40

ja sam prije 2 godine sijala, ali bezuspješno, nešto je bilo ponicalo, ali prekrhko pa je brzo i uvenuloa lani sam dobila malecku paulowniu... još čekam da proviri - nemam pojma u kojoj mi je tegli, nadam se da je preživjela zimuima ih po gradu (zadru) samo treba pogoditi lokaciju na kojoj bi moglo biti mladica od lani, nedavno sam snimila jednu u dvorištu/ parkiralištu pokraj bolnice (pokraj mrtvačnice), trebalo bi tamo pogledati, možda je koja izbila pa je dignuti sa žilamatanja j  živiš u zadru?

Ne živim u Zadru ali pravim viksu na Maslenici gdje je mislim i udomiti, premda su mi u rasadniku rekli da tamo neće uspjeti radi bure. Ja sam ipak odlučila probati pa što bude!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 15:29
Ljudice, malo strpljenja i bude mladih.
Mi ih nećemo prodavati, no nećemo se buniti ako nam pošaljete neku otkačenu biljku a ako ne, jbga.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 14:43
ja sam prije 2 godine sijala, ali bezuspješno, nešto je bilo ponicalo, ali prekrhko pa je brzo i uvenulo

a lani sam dobila malecku paulowniu... još čekam da proviri - nemam pojma u kojoj mi je tegli, nadam se da je preživjela zimu

ima ih po gradu (zadru) samo treba pogoditi lokaciju na kojoj bi moglo biti mladica od lani,
nedavno sam snimila jednu u dvorištu/ parkiralištu pokraj bolnice (pokraj mrtvačnice), trebalo bi tamo pogledati, možda je koja izbila pa je dignuti sa žilama

tanja j  živiš u zadru?
Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:13
Prije par dana kupila sam u rasadniku "nasadi" tel 023/322-945

nesto manja od 1 met...cijena 150,00 kn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 12:55
Obično se kod mene same posiju. Pričekajmo ljeto, pa ćemo vidjeti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.