Sanja 1734 - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo ako nisi nikad radila probaj na listu papira zalipiti neki cvijetić ili bilo šta. Znaš da za ljepljenje triba početi od sredine prema krajevima i ne jako pritiskati da ne bi salvetu rasparala (i naravno samo gornji sloj salvete se lipi). Zatim probaj neku manju kutijicu pa ćeš viditi kako ide, moraš započeti, a kad započneš teško ćeš stati, zarazno je.
Umjesto onih skupih akrilnih uzmi fasadnu boju i nemoj je mišati sa vodom nego onakva kakva je, možeš ju jedino tonirati u neki drugi ton, a to možeš i sa temperama. Prelakirati možeš i najjednostavnije je sa bezbojnim lakom u spreju za aute. Sve to u boje i lakovi. I sada samo mašta i dobra volja, naprid nena80 i dobrodošla.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nena80 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 17 |
jedno pitanjce...sta koristite umesto akrilnih boja,meni nesto skupe i da lak za zavrsnicu...koji...pozdrav....nadam se da ce za par dana i neki moj rad osvanuti na stranicama foruma
![]() |
|
![]() |
|
nena80 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 17 |
narucila materijal...definitivno krecemmmmmmmmmmm...jako sam uzbudjena
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Prvo probaj da vidiš kako ide,
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasne tacne
![]() |
|
![]() |
|
radovi su ti super...ja se kanim da krenem,trenutno sam u fazi nabavljanja materijala i razmisljanka na cemu prvo da probam...imas li neki savet?
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sanja - bravo za tacne i bravo za uspješnu prodaju!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mare mislim da je Sanja iz Šibenika.Iako je početnik ima dobre radove.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma da mi je znat odakle si ti to iz Dalmacije?
![]() Što se tiče taci-ide to tebe Sanjo, i to odlično! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Hvala na pohvalama, zaista san ih radila što mi u Dalmaciji kažemo z gušton.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne su ti tacne,nemam rijeci,bravo sanja
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sve prodane osim dvije koje su poklonjene. Jesi li vidila danas napravila sutra prodala. Mogu ti reći da san ih cili dan radila. Bilo ih je 10, ali nisan sve uspila poslikati, šteta.
|
|
![]() |
|
Pa šta to bi serijska proizvodnja taca, dali je koja ostala u trgovini ili u kući. Predivne su ti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |