Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 12:30
sve ti je lijepo, a čuvarkuće u onoj lijepoj tegliThumbs%20Up posebno
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 12:06

ambijent itekako ugodan za život! prekrasno!ClapClap

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 11:35

Ima još, ali to kasnije!Wink

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 11:31

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 11:25
Juče sam se malo igrala sa bratovim aparatom pa evo rezultata:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:12
panda, baka, magnolia, hvala na posjetu!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:11
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

kako su slatke macuhice,jos nisam nijednu posadila i sad kad ih vidim kod tebe imam zelju da krase i moj vrt

Ove su još od jeseni, sad su se baš lijepo razrasle i dobile ovu krasnu boju. Ja ih uvijek imam, nekako mi fali cvijeća u jesen pa ih uvijek posadim
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 21:18
Smileprekrasno.....
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 20:15
Mačak, sve je lijepo, ali prva u nizu jeThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 19:30
kako su slatke macuhice,jos nisam nijednu posadila i sad kad ih vidim kod tebe imam zelju da krase i moj vrt
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 18:19
mačak krasan ti je vrtek :) stvbarno svaka cast :))
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 15:24

Znam da nisam često s vama, život mi je prebrz i stalno nešto prtljam...
Ali u mislima ste mi svaki put kad sam sa cvijećem. I sjetim se svih od koga sam dio tog cvijeća i dobila.

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 15:18

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 15:14
Par novih slikica:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 15:12
Originalno poslano od člana maso maso napisao:

Bas gledam kako si sve fino sredila, i malc je sasvim ok...ja sam danas kupila taj jeftini i mogu ti reci da sam zadovoljna, nadam se da ce bar ovu sezonu ispuniti svoju zadacu. Reci mi, koliko debeli sloj stavljas? Negdje sam procitala, da ga se stavlja 5 cm.

Ja odokativno stavim, možda 3-4cm
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 20:48
Bas gledam kako si sve fino sredila, i malc je sasvim ok...ja sam danas kupila taj jeftini i mogu ti reci da sam zadovoljna, nadam se da ce bar ovu sezonu ispuniti svoju zadacu. Reci mi, koliko debeli sloj stavljas? Negdje sam procitala, da ga se stavlja 5 cm.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 20:41
smile113
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 08:38
ruzica da ti se primi i sto prije procvjeta
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 21:47
Super! Volim kad ljudi urede dječiju sobicu. Ja sam s kčeri bila trudna kad je MM oslikavao oblake, pa smo lunjali po Zagrebu da nađemo plafonjeru sunce, pa dodali male zvjezdice da svjetle u mraku....

Kad Lovro stiže?
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 21:38
Baš je lijepo kad se priroda budi i vrteki poprimaju veseli štih!

Nemoj se srditi Angry, al morala sam staviti jednu svoju sliku! Wink
Soba od tvoje kćerkice me onak malo podsjetila na sobu koju smo pripremili za našeg Lovru!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.