Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 136> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni taj izgleda ko President!
a i na ovaj Gunma mi vuče... ![]() i na ovaj w.e. gladstone ![]() ne da mi stavit sliku!!! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Idem probat ovdje
dakle jel bi mogao biti w.e gladstone? |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Po meni The president 90%
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
To je bio i moj prvi izbor.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Sad me je Gricka napalila, ubit će me bolja polovica, ali moram se zaletit do Kalije, a slijedeći vikend iz Vukovara od Rume da malo proširim kolekciju.
Josephine, Freckles, Alpina Frankie, Macropetala, Floride obavezno, Boskoop Beauty, Columella, montana var. fasciculiflora, cartmanii ‘Joe’ su na popisu želja. Od Gricke reznice njezinih ljepotana pred ljeto pokupim!! ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i mene najviše vuče na president, jedno 97% klematisa mi nisu kao oni na etiketama!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
I ja dajem glas za president!
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
uskoro će me srce strefit, dosad sam odolijevala al čini mi se da ću danas po još par klematisa....
prvi sigurno president....
zatim niobe....
rhapsody...
julia correvon...
ma imam posla za sljedećih par godina!!!
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
e moje cure koje ste vi sretnice. ja danas otišla u ko fol naj opremljeniju cvjećaru u mom gradu sa namjerom da si kupim dva klematisa plavi i roza, a tamo ima samo jedan u roza boji i još mi kažu zar postoji plavi. još uz taj jedan košta 7 eura
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
I kod nas u Hrvatskoj su takve cijene Bosanko moja, negdje niže, negdje puno više. U manjim sredinama je situacija ista kao kod tebe, sva sreća pa se sada otvaraju te velike kuće pa ako ljudi počnu učestalo tražiti određene artikle, oni imaju sluha pa ih dobave. Čak poslušaju sugestije...Naoružaj se strpljenjem ili dođi kod nas.
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
president je udomljen, ima čak četiri pupa, jedva čekam da se otvore !!
jedno pitanje za klematoljupce, koji je po vašem mišljenju najcrveniji ? mislim na klasičnu crvenu, tipa ruža, ne da vuče na ljubičasto. sigurno vas ima koji imate po nekoliko u vrtovima pa znate, jer po slikama je nemoguće odrediti. |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Molim savjet, odnosno imam pitanje: na koliki razmak se sade klematisi jedan od drugoga?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Moji rastu uz ogradu. Sadila sam ih s razmakom od 50 cm i izgleda mi ok. vidjet ćeš - rastu jaaaaaaaaako brzo!
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis jesi bio u Kaliji? Šta ima?
|
|
![]() |
|
ja ih upravo zvala, imaju akciju na clematise, po 39,90 ali mi lik nezna reč koje imaju, pitam ga za niobe a on meni zbunjeno "pa to vam je mix, neznam šta imamo"???
kak znaju onda kaj prodaju? pa valjda ima etiketu ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Pozdrav svima, ove godine sam kupila svoj prvi clematis piilu, posadila ga u teglu i pustila ga da se penje uz ogradu jer čitala sam da ce se tako korijen vise razgranati nego kad se posadi odmah u zemlju te da ce dati vise mladica, jel to istina?
Jos jedno pitanje koliko često da zakidam vrhove, kako bi dobio na bujnosti? |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja im ne bi zakidala vrhove nikako, možda griješm, ali po logici, svi klematisi 2. grupe cvijetaju na prošlogodišnjim izbojima! klematisi 3. grupe cvatu na ovogodišnjim i neznam baš da bi išo u širinu ako im se otkine vrh!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, Maggie , na savjetu za sadnju klematisa.Tako sam i ja stavila otprilike ali još nisu jako veliki pa će im, nadam se, biti dosta mjesta.
|
|
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Ja sam svojima uz ogradu stavila mrežicu po kojoj se penju. Jako su brzi, treba ih samo diskretno usmjeravati u kom smjeru da idu. Mrežica se prodaje u vrtnom dijelu Bauhausa, Baumaxa (Zagreb).
|
|
![]() |
|
Hvala Maggie, stavila sam mrežicu, koja izgleda kao da je od debljeg silka( to je mreža i za krastavce) i po njoj su se počeli penjati ali nisam znala koliko jedan od drugoga treba biti daleko.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |