martina1985 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pošto sam napisala kaj vam mogu ponuditi, vrijeme je da napišem i kaj bi još htjela za svoj balkončić:
a to su fuksije i ruselija....kako sam skromna...haha... e da, sve viseće dolazi u obzir, pa ako tko ima nešto viška, super. e da i ukrasni batat |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav martina. Da li smo se mi šta dogovorile oko toga šta ti nudiš?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
haj......ja mislim da nismo, javi kaj trebaš
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav. Prelistala sam malo šta nudiš pa ako imaš pošalji mahune, pjetlova kresta, facelija, ageratum bijeli i plavi, zjevlice, plava hortenzija (kopana), može i lan ( to nikada nisam imala),
Da li imaš crvenu čuvrkuću?
Ako imaš još nešto napiši.
|
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo samo da javim da sam hortenziju dobila i već je posađena, pa ako treba neko drugi .......
hvala svejedno
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Pozdrav martina 1985.
Pitanjce: Da li si ti mene zaboravila?
Kako ti se drže reznice?
|
|
|
|
![]() |
|
evo da se i tu malo javim.......zasad za ponuditi baš i nemam nekaj osobitoga, ali zato tražim bilo kakve kamenjarke (moj skromni kamenjar je malo pust) i šarenolisnu hostu
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav.........hitno tražim sjeme sirka, pa ako netko ima lijepo bih ga molila da mi se javi.....stvarno mi jako treba, hvala
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
nemam sjeme sirka, ali ima čuvarkuću ako želiš za kamenjar... nažalost, ona uobičajena je, al ako nemaš, šaljem... ja bih sjeme slaka ljubičastog ako još imaš i hortenziju...?
|
|
![]() |
|
morana imam, pošalji adresu........a za hortenziju ja mislim da je sad prekasno
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |