Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike od suhog cvijeća
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike od suhog cvijeća

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:24
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:23
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:22
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:21
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:18
Uspjelo je! Bar ja vidim sliku. Pokušat ću Vam pokazati još par slikica, i veselim se vašim komentarima i vašim radovima na tu temu. Lijep pozdrav svim Cvjetoljupcima!!!
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:17
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:16
Izrađujem slike od suhog cvijeća, latica, lišća i raznog ostalog bilja. Pregledavala sam vaše ostale hobije i samo sam našla bookmarkere kod jedne članice rađene od suhog cvijeća. Voljela bi vam pokazati svoje radove i vidjeti još vaših na tu temu. Nova sam na ovom portalu i neznam da li će mi od prve uspjeti postaviti slike na Forum, ali pokušat ću!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.