Sanja 1734 - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasan motiv i izvedba,bravo curo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() |
|
![]() Nadugo i naširoko volin i ja to se valjda isto primijeti?
Šta se tiče shaby probala jučer sa voskom fantastično, ma nema greške, šta god oćeš koliko oćeš rizova. Super zadovoljna. Hvala cure na savjetu, divne ste, čin nešto zašteka pitaš i dobiješ odgovor.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Tin Ujević je to draga, nisam to ja pisala:)
Ne pišem pjesme, ne volim kad mi netko čita svoje-ovih dana upravo iz pristojnosti odslušam neke...aBožemeprosti! Za krepat od smija-mislim da nema baš puno svita kojem bi se to svidlilo. ![]() Ipak, ima pjesama koje mi se svide, čiji mi se tekst zaista svidi. Pisati mogu, nadugo i naširoko (jel se primjeti?:)))- al ne baš pjesme. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mare jesi li ti pjesnikinja ili umjetnica ili i umjetnica i pjesnikinja? Puno lipi stihovi tek san ih sada uočila.
|
|
![]() |
|
Fala mare |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I solnica i bančić su ti jako lipo napravljeni, iznijansirani i postarani - kažem ja: nisu početnici što su nekad bili! Ni blizu!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana, nije problem nikakav, naravno.
Samo ni su ni početnici što su nekad bili-misilm, pravi početnici kao ja što sam bila. U nekim stvarima si uvijek početnik jer se stalno pojavljuje nešto novo. Shabby nije nova stvar, ali ja sam njega uvik odgađala- danas ću....sutra ću.... a sviđa mi se, pa ne znam zašto sam ga zapostavila. Šibenčanke moje, Trogir vam nije daleko, a imate sajam u Trogiru od 19-21.5. Prijaviti se može do 20.4. Ako koga zanima, javite se na pp-pošaljite vašu mail adresu, proslijedit ću vam mail s više informacija. Naročito, ako se bavite i "raznim hobijima"-da nije samo salvetna zastupljena u vašem repertoaru. Sanjo, ako kontaktiraš s tifany, prenesi joj, da ne idem sad ponovo njoj pisat-malo žurim |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mare molim te pomopgni savjetima Tifani i Sanji jersu ti one iz Šiben ika, već sam ih ja uputila na tebe-.
|
|
![]() |
|
To je onaj standardni shabby, evo link (sorry, ne znam ga zaplavit da se odmah otvori):
http://www.lumos.hr/antik.htm Meni se nekako čini, ako si već sve obojala, pa šaraš voskom po tome, pa ako opet ideš...ili ne ideš bojom preko toga, da će opet ostati ona boja koju želiš izbrusiti. Ako griješim, molim te obavijesti me nakon što probaš. Ja sam se uvijek pitala kako ću potrefit na vosak ispod boje, hahahahaha-smotana,šta ćeš!:))) Ako može iznad....eeee, to bi bilo za mene dobro-da plavuša ne nagađa ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sanja - nisam radila do sada u chaby varijanti pa ti ne znam dati odgovor. Jedino što mi pada na pamet - jesi premazala dio koji želiš da se pobrusi svijećom? Ja sam čitala malo o tome, drugo ti ne bih znala pomoći.... pitaj to iskusnije cure, one će sigurno znati u čemu je štos! Pozz
|
|
![]() |
|
nena80 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 17 |
hvala na savetima...sutra stize materijal...jedva cekammmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Jani, a sada da te pitan, zašto kad radin sa fasadnom bojom umisto onom originala akrilnom ne da se šmirglom dobiti one crte kao da je staro već se samo praši. Kako ti to radiš. Hvala na savjetu za lak i pigment.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Nena80 - i ja ti želim dobrodošlicu
![]() I ja sam relativno nova ovdje ali već imam neka iskustva pa ću ti ja savjetovati ponešto. Sanja - ovo i tebi savjetujem: umjesto tempere za toniranje ja koristim DIPI pigmente (oni su koncentrirani i manje ih treba dodati od tempere a ispadne u konačnici puno jeftinije, oni su cca 11 kuna), a kao završni lak sam kupila po savjetu Mime35 - Chromos Svjetlost, Lužani Aqualux bezbojni lak (u većim centrima, tipa Getro, Baumax ih ima - a našla sam i u manjim kemobojama - i koštaju cca 55-60 kuna 0,7l). Nema mirisa i jako, jako je izdašan! Lak u spreju je dosta skup a i znaju radovi požutiti od njih!
Malo sam odužila s postom ali sam vam htjela opširno dati upute...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |