dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida,bila sam u Prelogu jučer,saznala sam za jednu gospođu kaktusarku,i znaš mene da sam odmah tamo odletjela,ove kaktuse koje sam kupila je inače teško nabaviti,jer se dobivaju samo iz sjemena.Znači ja peneze trošila u Priloku.
![]() Bigmamma,Bromelija hvala što ste me posjetile,ja volim svoje pakujce jer sam ih sve sama sijala,a i ružice će uskoro procvjetati.Puse vam šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jesi ti to bila u Prelogu? Ja sam trošila novčeke u Kc![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I ja se ovaj put najviše divila pakujcima. Ma sve je prekrasno na tvom vrtu, al znaš što najviše čekam? Tvoje ruže...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Uživala sam šetajući tvojim vrtom! Pakujci su mi super i ja ih obožavam.
Pozdrav do sljedeće šetnje!!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno mali kaktus,sad bas razmisljam sta ima novoga u mom vrtu,nadam se da nece sve precvjetati dok se ne vratim...tvoj vrt je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Krasno cvijeće, poslagano po bojama sa posebnim biljčicama koje se savršeno same poslaguju u prekrasne kompozicije, to nemože naslikati bilo tko - osim same majke prirode uz lijepu marljivu ruku koja je tome najviše i pridonjela!!!! I kod mene sipi kišica!!!! Sitna, sitna, skoro pa jese....., ma ne -neću je ni spominjati da ne dođe prebrzo!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida draga moja,pa na sredini dvorišta mi stoji i ti nisi vidjela
![]() Otok,vidim da voliš pakujce,čekam da se otvore novi koje sam lani sijala,ti bi trebali biti nježnije boje.
![]() Nataly,Lora,Natalija,Sunceee,
![]() Antonija ne brini za sjeme
![]() Manči još malo pa će i ružice procvjetati,pune su pupova
![]() Baka,drago mi je da ti se sviđa kod mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, hvala na odgovoru, znala sam da je neka grmić-voćka
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno ti je sve, pakujci prednjače.
Ono je kalikantus, zar ne? |
|
![]() |
|
kaktusek, stvarno imaš krasne pakujce!! A ovaj grmek s tim divnim cvjetićima, kak je to? Moram i ja pogledati da li i tvoja-moja graničica ima pup!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne biljke, divne boje! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Oči su mi skoro ispale od tolike ljepote. Uvijek uživam šetajući tvojim vrtom. Toliko prekrasnih, bujnih, lijepih biljaka
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
odlaze proljetnice ali dolazi drugo! Super ti je ulaz u dvorište!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...i mene odusevili pakujci a dosla vidjeti kako napreduje aleja ruza...
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajmeeee, koji lijepi pakujci! molim te vrijedno skupljaj sjeme! nisam ni znala da ih ima toliko vrsta. graničica ti cvijeta, baš san ti se mislila pohvaliti da i na mojoj ima pup!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() P.s. moja vrtna bugica je krenula dolje kod korjena....Bit će i tvoja...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |