Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 131132133134135 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:04
Kanzanica je zaista krasna, a mini tulipančeki predivni! Veseli me i što si nam pripremila puuuno slikica pa sad dugo u njima možemo uživati!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:05
I za kraj malo grota i panoramik.......

Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:06
E pa ja san prva na uživanciji. Sela san i ja na onaj zidić i popila s tobun kafe, a onda san šla okolo pohajat i iman ča i videt. Se va cvatu, stabla, grmići, cvetići i oni najmanji, siguno ti neč fali, pa će to morda danas prit.Wink
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:15
Ooooo Anaida, ma nikako te slike ne stignem, možda i bi da mi komp nije u Nininoj sobi a ja imam za to vremena ili kasno večer ili rano jutro dok ona spava. Navečer nema šanse da dobijem red Wink.
Jučer sam opet malo slikala počele su se otvarati visoke perunika a neznam ni koje boje jer sam ih puno vrsta lani dobila i posadila to će biti kako kaže Antun "festival perunika" Wink.
pričala sam neki dan curama na kavi kako mi je bijeli vrt više zelen od korova nego bijeli LOL ali jučer sam počela dio po dio, samo tog zelenog vraga ima tako puno da će mi se to odužiti...
Konačno smo priključili vodu kod bijelog vrta, na zadnjoj se slici i vidi na zidu u kutu jedno kameno "korito" i špina, sad mi je puno lakše...

(zgora Opatije)
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:16
Ajme divote u cvatu, dođe mi da sjednem u auto i dođem!smile107smile79

Što radiš srčekima da ih onoliko imaš?Heart
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:17
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

E pa ja san prva na uživanciji. Sela san i ja na onaj zidić i popila s tobun kafe, a onda san šla okolo pohajat i iman ča i videt. Se va cvatu, stabla, grmići, cvetići i oni najmanji, siguno ti neč fali, pa će to morda danas prit.Wink

A joj draga moja ne moren danas poć s vami, žal mi je iman obavezu zapolne, morat ću skočit ili jutra jutro ili subotu..... pustite mi ča
Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:20
Ček, idem i ja s tobom.
Korijenkica će nam kavu skuhati, sjest ćemo si na grotu, ili na ljuljačku ili na onaj zidić, i uživati.
Korijenko, prekrasna ti je hacijenda!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:20
Originalno poslano od člana waterlily waterlily napisao:

Ajme divote u cvatu, dođe mi da sjednem u auto i dođem!smile107smile79

Što radiš srčekima da ih onoliko imaš?Heart

Lilika.... ta srca nisu iskopana sigurnih 15 godina, tu su oduvijek kao i rabarbara i ja ih ne diram, gnojiva nisu dobila šta ja znam nikad..... to su dvije biljke koje moj tata nije dao da se dira... valjda su zato tako lijepe, smije ih se samo gledati Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:21
LOL Naravno da ideš sa mnom Bigi, pa ti voziš!

Korjenko, ako bude ikakvog viška, preporučam se!Embarrassed
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:25
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Ček, idem i ja s tobom.
Korijenkica će nam kavu skuhati, sjest ćemo si na grotu, ili na ljuljačku ili na onaj zidić, i uživati.
Korijenko, prekrasna ti je hacijenda!

Hvala draga Hug, ove sam godine stvarno zadovoljna..... planiranje, i sav trud u prošle tri godine stvarno se je isplatio.

A moram ti se pohvaliti da je prije Uskrsa u našem Matujskom listu izašao članak o mom vrtu, kamenjarima, savjetima i slike kamenjara (grota)Big%20smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:26
Cure čekam vas na kavi smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:26
Pa čestitam! I imaš se čime pohvaliti!
Ima li tog lista online, da bacim oko?
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:33
cestitam pa ti si postala poznata nije ni cudo sve pohvalesmile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:50
Ja sam već bila, pa zbrisala kad sam shvatila da si taman u poslu stavljanja slika.
A što reći? Želim ti samo da uhvatiš vremena i posjediti u tom divnom okružju. Ne moraš ni pit kafe.... samo odmarati očiBig%20smile.
Predivne kombinacije, grotu neću ni spominjatiThumbs%20Up... ali onaj travnjak  s pogledom...
Pa perunike... imaš ih razne vrste i sve su prelijepe.
Bijele još ne cvjetaju? Ja na mojima ne vidim ni  stapku  s pupom....Confused
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 13:11

Korjenčice...Hug...napokon i ti svom vrtu Wink

Sve ti je jako lijepo pa nije ni čudo da si postala popularna... Čestitam, samo tako nastavi.Clap

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 15:42
Bigi, nema ti toga on line ali pokušat ću te stranice uslikat pa ću stavit slike, možda će se moć pročitat Wink
Nona..... hvala ti puno Hug
Baka, bijele perunike mi neke već cvatu a one koje sam preselila u bijeli vrt tek su u pupovima, i ja obožavam "onaj travnjak" Hug
Nataly.... ma da konačno sam i u svom vrtu, nadam se će uskoro biti kavica na haciendi, maj mjesec je moj mjesec i nekako volim da mi dođete Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:10
smile232..neču da komentarišem ti i ta Triša--opet malo njemačkog miješatesmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:56
tu redovno ostanem bez teksta! prekrasno je u tebe! mislim da je tvoja hacijenda zaslužila da izađe u novinama!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 22:04
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

tu redovno ostanem bez teksta! prekrasno je u tebe! mislim da je tvoja hacijenda zaslužila da izađe u novinama!

Neću dodati ni riječ - baš to sam ti htjela reći.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 22:17
Ponovno sam uživala kod tebe i zaista nemam više što reći a da već ranije nije rečeno.... prekrasno, uređeno s puno ukusa i pažnje, zaista je užitak doći k tebi pa makar i virtualno.smile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 131132133134135 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.