Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 243>
Korisnik
Poruka
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:18
Prekrasno mi je sve!!! I ja se tako veselim svakoj biljčici i novoj i staroj, ali malo je prostora, snalazim se baš kao i ti. Lijep pozdrav do slijedećeg posjeta!smile75
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:35
sareno, rascvjetano , prekrasno bravo Trisasmile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 16:35
Ne zaboravi da uz moje kvadrate ide i još netko. U sve se petlja. Nameće svoje ideje, a nema pola koncepta za cijeli prostor. Da imam punu slobodu puno bi drugačije izgledalo. Ne kažem kao Versajski vrtovi, ali bi bilo drugačije.

Pa vidjela si što je napravio s mjestom za čuvarkuće. Oduševile ga, pa iskopao u dubokom hladu. Znam da ima puno gorih od njega, ali ja imam posla s njim.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 17:34
Svaka novost u tvom vrtu je Thumbs%20Up
Sve je lijepo ali od noviteta su mi näj crvene margarite. Za koje, naravski, nisam ni znala da postoje!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:13
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Svaka novost u tvom vrtu je Thumbs%20Up
Sve je lijepo ali od noviteta su mi näj crvene margarite. Za koje, naravski, nisam ni znala da postoje!
..alaaaaaaa bako pa šta tebi kod nje valja,,,,jedino Branko i komšije..ništa višeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:28
koja raskoš u tebe!
lijepe margarićele si kupila! ja iman bijelu to je jako lijep i zahvalan cvijet, dekorativan je i kad nije u cvatu!ruže penjačice su prave kraljice, a moj kralj u tebe je tvoj predivni klematis!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:32
Triša, margarite su ti predivne. Lani sam imala bijele, ove godine sam uzela njih, pa još i roze, a omiljenu žutu - opet propustila.
Ali neću - imat ću je. Žuto je žuto! Pa još kraj felicije , hm....
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:43
da lijepe su margarete nemrem niti ja im odoljeti :)
opet si se krasno ponovila Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 22:49

Svima smile79, a poklanjam vam još raskošniji prizor iz mog dvorišta

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 23:32
Ova kombinacija ruža je zaista posebna, predivne su prekrasan "špalir" na stepenicama.

Inače svratim ja često, samo ne ostavim uvijek trag
i što da radim nego hvalim kad je sve "pici pici", kako bi rekla Korijenko.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 23:42

Triša, špalir pored ruža mora biti božanstven 

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 05:04
Prekrasno je u tvom vrtu Triša! Uz raskošne ruže, tvoje su me margaritelice u toliko boja doslovno oborile s nogu! Pa pakujci...ma sve!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 10:14
Lora, moon, Misti, hvala što ste svratile.
Štošta se događa, pa nemam baš previše vremena obilaziti vaš vrtove, a i na nekoliko mjesta sam aktivna, pa je dosta teško sve držati pod kontrolom.
Sada svaki vikend trčim u vikendicu u Skradnik, pa i tamo ima hrpa posla i aktivnosti, pa iako imam temu u vikendici, mislim da imamo ionako previše tema, pa ću ubuduće nekoliko slikica staviti ovdje.

Sada je u tom kontinentalnom kraju vrijeme za sadnju pa kao svake godine nešto malo posadim za svoju dušu.
Opet preko djela vrta najlonska folija da se što manje "bakćem" s korovom. Posađeno malo krumpira, crvena i ljubičasta kapula, češnjak, blitva, mrkva peršin, celer, paprika, ukrasne tikvice, pomidori.

Evo tu se vide kolci s presadnicam pomidora i do kraja je sve  posađeno

Tikvice su već izvirile

Krenula je i blitva

Ovdje je kapula, lani je bilo odličan urod, ali na drugom mjestu

Dio vrta je namjenjen bibičastom voću, pa su ovdje tayberi

Aronija je u punom cvatu

Ima tu još malina, ribizla, kupina, jagoda.....

Od voća obično najbolje uspjevaju jabuke, meni najdraža "petrovka"

Zaista je krcata cvijeta

Cvijeće isto dobro napreduje, naročito me razveselio jorgovan u cvatu, jer se koje godine dogodi da procvate i ocvate, a da ga i ne vidim

Tu u cvijetnjaku ima svega šarolikog

Hosta se lijepo raširila

Gore još cvatu i tulipani

Tu sam posadila cinije, koje su nikle u Rijeci.

Cvijeća ima još dosta, ali tek je krenulo, pa evo nekoliko slikica iz daljeg

Hoyina frčkava vrba, visoka, tanka, jako mi je prirasla srcu

Naše jezerce s "kremenko" mostićem i klupom

Ako bude sreće možda jednom procvjeta i lopoč

Kako i dolikuje vrba je kraj jezerca

Ovo je livada prije košnje, ne znam dali je ljepša kad je maslačak žut ili pahuljast

Svašta bi se još tu dalo napisati i pokazati, no vjerujem da će vas na okupljanje u sedmom mjesecu doći puno, pa ćete to sve vidjeti iz prve ruke.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 10:41
Ovo za kapulu mi je prva liga, pripremiš gredicu, pokriješ ju najlonom i va svaku škujicu posadiš kapulicu...... kasnije nemaš korov i ispod je vlažno Thumbs%20Up.
Triša... povrtnjak i cvjetnjak su ti prva liga Clap Thumbs%20Up a tvoje lanjske ukrasne tikvice još ju mi na police Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 10:49
Triškica,kod tebe je u Skradniku prekrasno,priznajem da prije nisam pratila tu temu,nego samo tvoje dvorište,dobro da si spojila teme,lakše mi je pratiti,jer ima jako puno lijepih tema.
Dobra ti je ideja da sve pokriješ folijom i onda sadiš,moj vrt je još po starom,samo pljevim i pljevim.
Primjetila sam već na nekoliko tema da cinije sijete i presađujete,ja ih uvijek sijem direktno na mjesto i ne presađujem ih.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 11:33
draga triša kod tebe je tako sve prelijepo i uredno ,vidim da si bila vrijedna i povrtnjak će biti super ali tvoje ruže su nešto posebno

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 12:22

Ruže su ti stvarno raskošne... vrt kao i uvijek sladak ko puslica. A posebno me vesele ovi prizori sa vikendice. Milina!

No ipak me najviše raduje kad vidim da sa svih slika pršti pozitivna energija, ona dobro poznata Trišina energija.
Kad god mi netko od mojih bližnjih kuka da mu je teško, pa ne stigne ovo, pa ne može ono.... ja im kažem: "Daj barem malo budi ko Triša! Ona bi i mjesec prebacila na drugu stranu kad bi joj zbog nečega smeto."
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 15:41
E da ovaj moj ima tebe za ženu, drugačije bi sve ovo izgledalo. Moram paziti da ni ne poviri u Skradnik ili u tvoj Riječki vrt.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:01
joj ota crvena ruža je fenomenalna....host otu nemam....samo da ti kažem....i vidim da imaš nokte velike na odrazu sijene....malaaaaaaaa sijeci toooooosmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:37
Kako su ti ruže lijepo procvijetale ,kod mene tek pupovi Tongue

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.