Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 243> |
Korisnik | |
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno mi je sve!!! I ja se tako veselim svakoj biljčici i novoj i staroj, ali malo je prostora, snalazim se baš kao i ti. Lijep pozdrav do slijedećeg posjeta!
![]() |
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sareno, rascvjetano , prekrasno bravo Trisa
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ne zaboravi da uz moje kvadrate ide i još netko. U sve se petlja. Nameće svoje ideje, a nema pola koncepta za cijeli prostor. Da imam punu slobodu puno bi drugačije izgledalo. Ne kažem kao Versajski vrtovi, ali bi bilo drugačije.
Pa vidjela si što je napravio s mjestom za čuvarkuće. Oduševile ga, pa iskopao u dubokom hladu. Znam da ima puno gorih od njega, ali ja imam posla s njim. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaka novost u tvom vrtu je
![]() Sve je lijepo ali od noviteta su mi näj crvene margarite. Za koje, naravski, nisam ni znala da postoje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koja raskoš u tebe!
lijepe margarićele si kupila! ja iman bijelu to je jako lijep i zahvalan cvijet, dekorativan je i kad nije u cvatu!ruže penjačice su prave kraljice, a moj kralj u tebe je tvoj predivni klematis! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, margarite su ti predivne. Lani sam imala bijele, ove godine sam uzela njih, pa još i roze, a omiljenu žutu - opet propustila.
Ali neću - imat ću je. Žuto je žuto! Pa još kraj felicije , hm....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
da lijepe su margarete nemrem niti ja im odoljeti :)
opet si se krasno ponovila
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svima ![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ova kombinacija ruža je zaista posebna, predivne su
![]() ![]() Inače svratim ja često, samo ne ostavim uvijek trag ![]() i što da radim nego hvalim kad je sve "pici pici", kako bi rekla Korijenko..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Triša, špalir pored ruža mora biti božanstven |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno je u tvom vrtu Triša! Uz raskošne ruže, tvoje su me margaritelice u toliko boja doslovno oborile s nogu! Pa pakujci...ma sve!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, moon, Misti, hvala što ste svratile.
Štošta se događa, pa nemam baš previše vremena obilaziti vaš vrtove, a i na nekoliko mjesta sam aktivna, pa je dosta teško sve držati pod kontrolom.
Sada svaki vikend trčim u vikendicu u Skradnik, pa i tamo ima hrpa posla i aktivnosti, pa iako imam temu u vikendici, mislim da imamo ionako previše tema, pa ću ubuduće nekoliko slikica staviti ovdje.
Sada je u tom kontinentalnom kraju vrijeme za sadnju pa kao svake godine nešto malo posadim za svoju dušu.
Opet preko djela vrta najlonska folija da se što manje "bakćem" s korovom. Posađeno malo krumpira, crvena i ljubičasta kapula, češnjak, blitva, mrkva peršin, celer, paprika, ukrasne tikvice, pomidori.
Evo tu se vide kolci s presadnicam pomidora i do kraja je sve posađeno
![]() Tikvice su već izvirile
![]() Krenula je i blitva
![]() Ovdje je kapula, lani je bilo odličan urod, ali na drugom mjestu
![]() Dio vrta je namjenjen bibičastom voću, pa su ovdje tayberi
![]() Aronija je u punom cvatu
![]() Ima tu još malina, ribizla, kupina, jagoda.....
Od voća obično najbolje uspjevaju jabuke, meni najdraža "petrovka"
![]() Zaista je krcata cvijeta
![]() Cvijeće isto dobro napreduje, naročito me razveselio jorgovan u cvatu, jer se koje godine dogodi da procvate i ocvate, a da ga i ne vidim
![]() Tu u cvijetnjaku ima svega šarolikog
![]() Hosta se lijepo raširila
![]() Gore još cvatu i tulipani
![]() Tu sam posadila cinije, koje su nikle u Rijeci.
![]() Cvijeća ima još dosta, ali tek je krenulo, pa evo nekoliko slikica iz daljeg
![]() Hoyina frčkava vrba, visoka, tanka, jako mi je prirasla srcu
![]() ![]() Naše jezerce s "kremenko" mostićem i klupom
![]() Ako bude sreće možda jednom procvjeta i lopoč
![]() Kako i dolikuje vrba je kraj jezerca
![]() Ovo je livada prije košnje, ne znam dali je ljepša kad je maslačak žut ili pahuljast
![]() Svašta bi se još tu dalo napisati i pokazati, no vjerujem da će vas na okupljanje u sedmom mjesecu doći puno, pa ćete to sve vidjeti iz prve ruke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo za kapulu mi je prva liga, pripremiš gredicu, pokriješ ju najlonom i va svaku škujicu posadiš kapulicu...... kasnije nemaš korov i ispod je vlažno
![]() Triša... povrtnjak i cvjetnjak su ti prva liga
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Triškica,kod tebe je u Skradniku prekrasno,priznajem da prije nisam pratila tu temu,nego samo tvoje dvorište,dobro da si spojila teme,lakše mi je pratiti,jer ima jako puno lijepih tema.
Dobra ti je ideja da sve pokriješ folijom i onda sadiš,moj vrt je još po starom,samo pljevim i pljevim.
Primjetila sam već na nekoliko tema da cinije sijete i presađujete,ja ih uvijek sijem direktno na mjesto i ne presađujem ih.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga triša kod tebe je tako sve prelijepo i uredno ,vidim da si bila vrijedna i povrtnjak će biti super ali tvoje ruže su nešto posebno
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ruže su ti stvarno raskošne... vrt kao i uvijek sladak ko puslica. A posebno me vesele ovi prizori sa vikendice. Milina! No ipak me najviše raduje kad vidim da sa svih slika pršti pozitivna energija, ona dobro poznata Trišina energija.
Kad god mi netko od mojih bližnjih kuka da mu je teško, pa ne stigne ovo, pa ne može ono.... ja im kažem: "Daj barem malo budi ko Triša! Ona bi i mjesec prebacila na drugu stranu kad bi joj zbog nečega smeto."
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
E da ovaj moj ima tebe za ženu, drugačije bi sve ovo izgledalo. Moram paziti da ni ne poviri u Skradnik ili u tvoj Riječki vrt.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
joj ota crvena ruža je fenomenalna....host otu nemam....samo da ti kažem....i vidim da imaš nokte velike na odrazu sijene....malaaaaaaaa sijeci toooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako su ti ruže lijepo procvijetale ,kod mene tek pupovi
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |