moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno,kao i uvijek,kod tebe Mimar!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I travica se zazelenila u ovih tjedan dana i sve je prekrasno i cvjetno.....hvala ti još jednom što si me uspijela nagovoriti na 6 dana uživanja....hvala još jednom na svemu....vratiti ću se sigurno!
I da bilo je straha od carinika a Dadek je zbilja postao mađioničar.
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Koliko ljepote kod tebe.Bravo
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Misty i Bromi,Tija je isto pitala za tu biljku ali joj nisam znala reci naziv. Dobila sam sadnicu ove godine, cim saznam reci cu vam.
Anaida, hvala! Na poseti, paketicu a posebno na lepim recima. Kaktusicu, pocelo je sa zutom i plavom pa otislo na ruzicastu. Odrekla sam se ruza, ali boja nisam i predlog MS da budu samo biljke sa belim cvetom je bez razmisljanja odbacen. Tija, moram javno reci da si od svega ponudjenog uzela samo mali agapantus i saksiju jasmina. Skromnost, bojazan od carinarnika ili nedostatak prostora, tek mnogo toga je ostalo sto ti je bilo spremljeno... Zadovoljstvo mi je videti vas kod mene. Volim sunce ali mojim biljkama prijaju i ovi kisni dani pa se sve dobro zazelenelo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek je lijepo svratiti k tebi po dozu ljepote.. Upravo to učinih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
je misty i mene se dojmila ta biljka baš kao i sve ostalo predivno
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je čudesno, još kad bih znala što je to zapravo..
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jooooooojjjjjjjjjj, tu sam bila prije samo tjedan dana i uživala sam u svemu tome uživo.....Alstromerijina sestrica je konačno kod mene, jest da je bila bez mašne ali oprostila sam mu tu "grešku"......magnolija, tulipani, hoste....već sam ti rekla da je sve predivno.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mimar,lila i bijela boja lijepo vladaju u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
E,da ne pomislite da sam se ulenjila ili vas zaboravila, samo mi je...
http://www.youtube.com/watch?v=d6RAD0mPwLg&feature=related pa tek ovo za sada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Što bi rekao Đibo, samo ozdravi mi ti.......
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zamislila sam ljepotu tvoga travnjaka u punom sjaju! rascvijetano i lijepo je u tebe, kućica je preslatka, svaka čast tvorcima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne slike! Uvijek je lijepo navratiti k tebi..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kućica za ptice je tako lijepo uređena da poželim da sam ptičica!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() prošetaj,napuni svoje baterije i ozdravi,želim ti od srca,pozdrav sa otoka Krka.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I meni je za oko zapeo morski jež... ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Želim da ti što prije bude bolje!
Prekrasno proljeće u tvome vrtu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mimar,svi ti želimo da ti bude bolje,a tvoj vrt će svakim danom biti sve bogatije,i čestitke majstoru za kućicu za ptičice.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |