Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 165> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeee koliko hosta, a ovu šolmi vidim prvi put i zbilja je prelijepa!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromi prekrasne su hoste i pakujci i lupinusi, ali zar ovaj klematis stvarno ima tako veeliki cvijet?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Čini mi se da je ovo jedna od Silene pendula |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
kod tebe se već sve rascvjetalo,a kod mene u pupoljcima.
Prekrasne hoste,lupinusi,ma zašto ja nabrajam,sve je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ja sam u trilemi
![]() svako na svoj nacin najlepsi! Nepoznata bi mogla biti Lychnis chalcedonica. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I meni se sve sviđa kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sve 5 no ovo bi izdvojila-prekrasno!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna kolekcija hosti, šolmi je super ja sam kupila nedavno jedan naočigled raste ali još nema cvijet , bit će
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromice, baš imaš puno lijepih hosti!! A i uspjela si ih sve sačuvati od pužeka, bravo ti! Vučike ti već krasno izgledaju, moje su još u pupoljicma.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Šolmi u punom cvatu
![]() ![]() vučika ili lupinus ![]() ![]() onda nešto po običaju što neznam kako se zove ![]() ![]() sve moje hoste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi, dobro si odgojila sina, bravo!!!
![]() I meni je najljepši sinovljev poklon.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja volim prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromice, darovi su krasni. A i pakujci, pa različak, pa clerodendrum.. Uvijek volim k tebi zaviriti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Preprepreprekrasno! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Najljepši je poklon od tvoga sina,prekrasan je .
Možeš se sinom uistinu ponositi
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
mimi mislim da se radi o istoj biljci samo druge boje...moj je skroz plav cvijet
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Bromi ova nova biljka od sina je prekrasna...cvijet me podsjeća na kozokrvinu...
...reci mi dali je ova vrsta cvijeća i kod tebe (par slika više)..ili je to nešto drugo...možda je druga boja ili kut slikanja |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, Bromi, kako ti je predivna ova nova biljka. Veliki pozdrav sinu jer zna kako te razveseliti, jer zna odabrati ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krasni pokloni, sinovljev posebno! Gloriosa baš ima prikladno ime, naravno ne trebam ni naglasiti da i nju prvi put vidim, čudesno je lijepa! A pakujci su mi tako slatki!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Majko mila, koliko boja, koliko cvijeća, koliko divote!
Glicinije, pakujci, hibići, oni stranjski koje ne znam ni prepisat... Bromi, tvoj vrt nije za časopis, nego za enciklopediju! Svaka ti čast! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |