Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 136>
Korisnik
Poruka
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 22:21
Ima od 28 do 40 kn u prosjeku... ako je nešto ekstra ili rijetko onda su i po 100 kn...
Tena 28.3.2010
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 22:24
Smilerado bi da nađem za 28 kn.odmah kupim 3 a ne 2.Nisam ja te sreče da jeftinije nađem, nisam imala sreču nači zdrave a di bi još i jeftinije, valjda bi novčanik izgubila da mi se tak nekaj posreči.LOL
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 16:26
Super, da je barem i moj al mislim da neće cvijetati ove godine, tek gura neke grančice... a rado bi znala na čemu sam... Jedino sam za montanu sigurna jer se razlikuju po lišću, sad je jedino pitanje da li je navedena vrsta ili kinder surprise LOL
Tena 28.3.2010
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 17:40
procvao mi je clematis a već ga dugo imam i neznam ime. Tražeći po CIF-u mislim da je  Dr Rupel prije nego pillu ( po boji bih rekla a razlike nisam proučavala, prosvjetlite me...)
Koji je onda ovaj moj  klematis?
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 17:54
Na trećoj strani ( newest post first ) ti je Klimatis rekao da je to dr Ruppel.Je,
on jeSmile
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 17:56
Sorry, napisao je to za Lilie. Ali i tvoj je Ruppel. Jako je lijep Smile
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 20:55
Originalno poslano od člana Gricka Gricka napisao:

Sorry, napisao je to za Lilie. Ali i tvoj je Ruppel. Jako je lijep Smile
Hvala!
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 22:18
Ozdravio multi blue. Bravo za westerplatte, prelijep je!Smile
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:18
Još su ljepši kad su slikani danju. Meni je procvao w. nike, već sam zaboravila koliko je lijep, samo da je više sunca sav bi bio u cvatu, ovako ga ova kiša uspori.
Tena 28.3.2010
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:41
Svratili smo danas u baumax u Karlovcu.

Alpina neka, možda Frankie, Minuet, Snow Queen, i par rijetkih još svi za 40 kn. Ali poučen Grickinim iskustvom, dok ne vidim cvijet ništa od toga. A ionako ih imamo previše na 2-godišnjem dadiljanju u tegli.

Da oporavio se Multi Blue, a procvali su još neki.
Neka se sve zeleni
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:39
Ljudi moji kod nas u Obiju nabavili procvjetale empress i krystal fountain ali koštaju 200 kunićasmile180Ne znam bih li se smile213ili smile43.

Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:59
Uf, u subotu sam gledala Blue Angel, dok sam se smislila prošla baba s kolačima... isti takav do njega u bijeloj boji, mislim da se zvao samo Angel, ogroman cvijet ali djeluje nježno. Sad mi je pomalo krivo za bijelog.... Bez obzira na 70 kunića...
Tena 28.3.2010
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 19:24
Previše je 200kn po meni. Kad narastu kod nekog budemo reznice razmjenili. Sad ću vrebat ove u Baumaxu u Karlovcu, jako me zanimaju ta Alpina i Snow Queen. Blekitny Aniol, Vitalba, Niobe i viticella jedan su isto pod povečalom.

Ville de Lyon

M_L_C

Po danu drugačije

Neka se sve zeleni
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 20:42
Što reči? Ništa, riječi to ne mogu dočarati. Posebno Westerplatte, naći ću ga ja jednom već smile39
Svaka čast Klimatis!

Edit: Blekitny Aniol je Blue Angel, onaj kojeg sam ja gledala... u cvatu je, izgleda prekrasno ali djeluje jako krhko. Stvarno ima divnu boju, da znam da neće izblijedit otišla bih po njega odmah.
Tena 28.3.2010
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 16:20
Kod mene rastu dva klematisa, u paru.. Ne znam koje vrste Embarrassed Moram im ovih dana malo produžiti potporanj, ovaj je premali.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:30

kako se zovu ova dva,a ovaj plavi je jako lijep Embarrassed
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:31
miss bateman i president 
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:34

miss bateman i president 

Plavi je president?znači on je slijedeći na mom popisu,boja je famozna!

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:36
Hvala Arim Smile
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 23:51
Ja sam danas posijala u nekoliko loncica sjeme . Da li je to prekasno ? Direktno u cvijetnjak nisam htjela jer je kroz tu silnu kisu nastalo blato !

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.