Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 104>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:50
perunike baš pašu tamo gdje i jesu, a i taj kompletan prizor - ima nešto posebno u njemu, nešto što vraća u prošlost, a lupinusi su baš lijepi u cvatu Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:35
Moon bome te ta štala vraća sigurno 50 godina u prošlost LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 22:14
prije nego zaspem ko mrav evo par slikica Smile

baš sam si hercik, ali sve sam cvijetove okrenuo prema susjedi jer mi se ona sviđa...mislim da si nekako tako razmišlja jedan od mojih clematisa jer se fakat okrenuo prema susjednom dvorištu LOL

zaboravih kako se zove, ali za sada fino napreduje

nova koprivica..kao puzajuća, ajd vidjet će mo...sa strane sam joj posadila asparagus da joj ne bude dosadno

Bergin oxalis je bio baš lijepi dok ga nisam presadila, ali doći će on k sebi

i onaj moj zeleni..oba su presađeni danas u nove domove

kako se lijepo zacrvenio ovaj mladac..bit će da su mu susjede nekaj slatko šaptale (i opet sam mu zaboravila ime...i on ide u novu posudu jer mu ova ne paše uz listiće LOL)

oxalis

majčina dušica cvate i jako fino miriši Smile

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 22:34
vec ti cvate maj.dusica,vjerujem da divno mirise
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 22:45
Gio ma predivno miriši smile71 kad god prolazim pored nje prođem rukom preko nje 

Zagorski bregi
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 22:54
Kontesa,mali klinčeki rozi,obožavam njihov miris.smile213
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 23:12
super ti izgleda klematis, bet obzira na susjeduWink...kopriva mi je preslatkaSmile, a jeli to nagovještaj novoukrašenih tegli s oxalisima, lijepo, lijepoSmile.
A crveni ljepotan, sedum Aurora, pa kak ti je tako veliki narasao, kaj si čarobirala s njime? Sigurno je cijelo vrijeme na punom suncu...uf, stvarno je predivanStar.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 07:37
Jupi je, nove vesele slike s bregeka!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 07:45
Draga Kontesa,
prošetala sam tvojim vrtom od 1-84 točke,preljepo si sve to smislila.smile120
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 07:50
Tvoj bregec je zamirisal do meneTongue
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 08:17
Bome i do mene....posebno karanfilići.
Breg cvjeta....teško je i nabrojati što mi se sve svidjelo....ClapClapClap
Onaj crveni što ćeš ga seliti je li ti na suncu? Moj je postao zelen ali je u hladu. Tvoj je divan.Pa iberis...
E za perunike i ja popisujem peticiju. Pa meni su one lijepe i bez cvjeća...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:58
hvala djevojčice Hug
silvestra bome klinčeki fino miriše i baš mi je žao da tako kratko traju Smile
saro, ovaj me klematis fakat iznenadio...od jedne grane prije dvije godine i još ju precvika pura do lijepog frmića ove god :) ma tegle su staro namackane, znaš da nisam ništa mackala ove zime Embarrassed a sedum aurora je sam zaslužan za svoju ljepotu...i sunčeko valjda Smile
Anaida i  Kaktusek drago mi je da ste prošetale bregekom smile200
Belina, sjedi i odmori, izvoli smile142 bome si se svega nagledala ako si od prve do zadnje stranice gledala LOL jedini je problem to kaj sam počela osmišljavati nekaj pametno tek ove godine LOL
Bakoo...pa da sedum je na suncu...kod mene ti je sve uglavnom na suncu, u ono malo hlada se uguraju oni baš najosjetljiviji Smile

nekako sam si zamislila da će perunike cvasti u isto vrijeme, ali brus LOL idu jedna po jedna

ovoj žutoj su se u petak tek nazirali pupovi, a u nedjelju prijepodne se rascvala Smile

ova je tek sad u pupekima

jesu li listovi japonice ovakvi zbog smještaja na suncu? Embarrassed

malo čudnovati pakujac

hostice su sve lijepo krenule

i normalno da je lupinus na kraju LOL znam da tupim već s njima, ali kaj mogu kad su mi zakon LOL

Zagorski bregi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:08
Ma samo ti tupi Wink, ali samo da ti kažem da je moj ljepši Wink, tamno lila....

Negoooo..... kakve su ovo žute perunike, predivne su smile71, neka posebna vrsta.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:20
baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom! no ove karanfile bi izdvojila jer znam da prekrasno mirišu... uživaj
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:49
Konte, mislim da ti onon plavo što cvjeta a ti ne znaš kako se zove je streptokarpela.

A cvijeće ti je jednostavno za 10!!!

Prošle godine si me upoznala sa šebojem i ja se oduševila a ove godine sa lupinusima!!!

Idem malo prosurfati o njima:  koliko dugo cvjetaju, šta više vole sunce ili hlad...
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 16:43
sad se dvoumim između dvie ljepote, onog otorinca i tvojega vrta... Ipak je tvoj vrt ljepši!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 18:46
Evo me opet na bregecu,sve jedno ljepše od drugogaClap
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:47

Ne razumijem se baš u oxalise pa me zanima može li onaj (Bergin) biti posađen i u vrtu pa tako prezimiti?

Clematis je baš predivne boje....

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 21:01

cvjeće je prekrasno i hoste i pakujci i lupinusi, ma divno smile55

ps: još kao dijete bila sam u posjeti teti koja je imala tako slično zdanje u svom dvorištu, lijepo se sjetiti i vidjeti nešto slično što te može vratiti u doba djetinjstvaTongue
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 23:10
ohooo Korjenčice pa to je već dvoboj sa lupinusima smile156 Hug
a žute perunike sam dobila prošle godine, ali rasrast će se one vrlooo brzo Wink...ma clatke su Smile
vilmač hvala Smile bome fino mirišu karanfilčeki
proljeće tebe bome dugo ne vidjeh..ni u vrtu ni uživo Embarrassed moji lupinusi su na punom suncu..za sada je jedan veliki i više manjih i pokazali su se super za sada...dalje će mo vidjeti Smile mam ideju što više boja uvesti u vrtek ...e da..imaš pravo glede naziva one prve cvijećke, hvala Smile

ola kaktuseeek Smile drago mi je da ti se sviđa
Nataly, koliko znam, onaj bergin oxalis ne može kod mene vani prezimiti, ali nisam sigurna da li kod nje može..hmm Embarrassed
moon hvalaa Hug bum poslikala još koji puta to zdanje ako te veseli Wink
GT...jel ti stižeš na kavicu u ivaniću? a kaj je otorinac zgodnički? LOL

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.