Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 89>
Korisnik
Poruka
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 14:14
Joj, ja bi to... Predivno izgleda!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 21:32
Hehe Tiljo,ja sam ga prošle godine tek našla.Vidjet ću kako će se ove godine ponašati,ako se razraste  imat ću te u viduWink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 21:35
evo malo mojih trenutno cvatućih ljepotica

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 21:37
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 21:59
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Tiljo, ja sam ga prošle godine tek našla. Vidjet ću kako će se ove godine ponašati, ako se razraste imat ću te u vidu.

Dogovoreno...

Inače, ove proljetnice su ti baš lijepe...
Ja imam samo šafrane i već su pri kraju sa cvatnjom.
Visibabe su odavno ocvale, a od običnih žutih jaglaca još di koji cvijetak.
Sada čekam zumbule i narcise, pa presličicu i tulipane. Već dobrano vire iz zemlje.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 22:17
Meni još visibabe cvatu no samo one koje su većinom u hladu.Šafrani su isto pri kraju,ali zato,kao što i ti veliš,niću zumbuli,tulipani,narcise....smile186
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 11:24
Super Shasha, predivno je dvorište, a kad krenu narcisi, tulipani i ostalo biti će još ljepše.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 20:58
Shasha ja sam ostala bez riječi .Dvorište ti je super sve sam pregledala.Predivno.Sviđaju mi se posebno niske biljčice.Ja isto imam Phlox.Imala sam samo ružičasti pa sam prošle godine nabavila svjetloplavi i svijetlo roza sa tamnijim središtem.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 11:14
E sad malo edukacije, ako sam dobro shvatila ( već treći put čitam ispočetka),  ti si Shasha one kupovne jaglace stavila u vrt i prezimili su ti , ponovno cvjetaju!. Ja sam znala kupiti nekoliko, staviti ih u kuhinju na prozor (jasno, to ste već shvatili - bez sunca) da im se malo divim i da me malo osvjetljavaju. Nikada ih nisam ostavila za drugu godinu, jednako tako nisam niti pokušavala one mini narcisice staviti u kopanjice. Kaj se i to može? Za mene stvarno vrijedi u ovom forumu - TEK SADA ZNAM KAKO NIŠTA NE ZNAM!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 20:05
Franjica,samo ih stavi van u zemlju.Ja sam znala staviti ih kad su već ocvali bili i skoro bez lišća ostali.Bitno da korjen ostane,posadiš ga i u jesen niknu,i cvatu,naravnosmile186
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 20:41
shasha meni uvijek oci
od tvog cvjeca
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 21:22
Shasha, kako se zove mjesto u kojem ti živiš? Botanički vrt? ...Imam jedan koristan savjet za tebe...slušaj sad...ako te netko bude pitao koje biljke imaš, nemoj mu nabrajati, radije nabroji one koje nemaš i u par sekundi, riješena stvar!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 22:44
Dada,ja ionako za pola biljka ne znam kako se zovusmile180
Za ovu znam,moja vrbica malecka u cvatu

i lješnjak"izobličen"

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 22:51
Shasha, jesi li možda primjetila kakve kukce na vrbi (cica-maci) u ljeti? Na mojoj je bila cijela kolonija stršljena - oni su se non stop zadržavali na lišću i nekih velikih-malih kukaca koji su se zadržavali na granama. Ove godine ćemo je morati srušiti (ionako je samonikla ispred kuće, ali mi je ipak žao), ali je kraj ceste i nije baš zgodno imati tu drvo puno stršljena,,,
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 23:17
Nisam SilveK,no ova moja je malecka,ona pendulasta.Sad me plašiš,morat ću pratiti preko ljeta,no do sad nije bilo ništa.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 09:43
sasha ajd malo preseli kod mene :)
pa da i ja imam takav vrt hihi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 19:41
Iris,sve si mislim koliko će još MM tolerirati mene i toliko cvijeće,tako da ću ti se javiti kad po....ismile156smile156smile156
bum kod tebe sadila ondasmile156smile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 21:03
Ništa tebe ćemo udomiti kao kućnog ljubimca, svaki tjedan kod nekog.
Mala šala, brzo bi TM došao po tebe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 21:13
dogovoreno smile198
Na vrh
bizo View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bizo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 22:44
mislim da je to crocus.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.