moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 89> |
Korisnik | |
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj, ja bi to... Predivno izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hehe Tiljo,ja sam ga prošle godine tek našla.Vidjet ću kako će se ove godine ponašati,ako se razraste imat ću te u vidu
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
evo malo mojih trenutno cvatućih ljepotica
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Dogovoreno... ![]() Inače, ove proljetnice su ti baš lijepe... Ja imam samo šafrane i već su pri kraju sa cvatnjom. Visibabe su odavno ocvale, a od običnih žutih jaglaca još di koji cvijetak. Sada čekam zumbule i narcise, pa presličicu i tulipane. Već dobrano vire iz zemlje. |
|
![]() |
|
Meni još visibabe cvatu no samo one koje su većinom u hladu.Šafrani su isto pri kraju,ali zato,kao što i ti veliš,niću zumbuli,tulipani,narcise....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Shasha, predivno je dvorište, a kad krenu narcisi, tulipani i ostalo biti će još ljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Shasha ja sam ostala bez riječi .Dvorište ti je super sve sam pregledala.Predivno.Sviđaju mi se posebno niske biljčice.Ja isto imam Phlox.Imala sam samo ružičasti pa sam prošle godine nabavila svjetloplavi i svijetlo roza sa tamnijim središtem.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
E sad malo edukacije, ako sam dobro shvatila ( već treći put čitam ispočetka), ti si Shasha one kupovne jaglace stavila u vrt i prezimili su ti , ponovno cvjetaju!. Ja sam znala kupiti nekoliko, staviti ih u kuhinju na prozor (jasno, to ste već shvatili - bez sunca) da im se malo divim i da me malo osvjetljavaju. Nikada ih nisam ostavila za drugu godinu, jednako tako nisam niti pokušavala one mini narcisice staviti u kopanjice. Kaj se i to može? Za mene stvarno vrijedi u ovom forumu - TEK SADA ZNAM KAKO NIŠTA NE ZNAM!
|
|
![]() |
|
Franjica,samo ih stavi van u zemlju.Ja sam znala staviti ih kad su već ocvali bili i skoro bez lišća ostali.Bitno da korjen ostane,posadiš ga i u jesen niknu,i cvatu,naravno
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha meni uvijek oci
![]() od tvog cvjeca |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Shasha, kako se zove mjesto u kojem ti živiš? Botanički vrt?
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Dada,ja ionako za pola biljka ne znam kako se zovu
![]() ![]() ![]() i lješnjak"izobličen"
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, jesi li možda primjetila kakve kukce na vrbi (cica-maci) u ljeti? Na mojoj je bila cijela kolonija stršljena - oni su se non stop zadržavali na lišću i nekih velikih-malih kukaca koji su se zadržavali na granama. Ove godine ćemo je morati srušiti (ionako je samonikla ispred kuće, ali mi je ipak žao), ali je kraj ceste i nije baš zgodno imati tu drvo puno stršljena,,,
|
|
![]() |
|
Nisam SilveK,no ova moja je malecka,ona pendulasta.Sad me plašiš,morat ću pratiti preko ljeta,no do sad nije bilo ništa.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sasha ajd malo preseli kod mene :)
pa da i ja imam takav vrt hihi
|
|
![]() |
|
Iris,sve si mislim koliko će još MM tolerirati mene i toliko cvijeće,tako da ću ti se javiti kad po....i
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ništa tebe ćemo udomiti kao kućnog ljubimca, svaki tjedan kod nekog.
Mala šala, brzo bi TM došao po tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dogovoreno
![]() |
|
![]() |
|
bizo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
mislim da je to crocus.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |