Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zadar u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zadar u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:15
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:12
U zadnje vrijeme je u gradu bilo par događalica.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 08:52
smile188Kad bi koji smile151prodao možda bi si mogao kupiti i novine.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 15:27
LOLLOLLOL Zalutao djedica iz daleke Laponije....LOL
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 14:17
Što sam danas snimila preko marende?Tko je nama to došao na godišnji odmor?
Još da sam imala petlje snimiti ga u facu!!!(čovjek ima pravu sijedu bradu do prsa).Kad sam ispričala mami samo je rekla:Ma pravi se važan.Privlači pažnju. 

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 09:21
Da,stvarno.Kad imaš neku blagodat nekako nisi svjestan toga dok te neko ne podsjeti.Pogotovo u proljeće kad se toliko napojiš ljepotom da ne moraš ni jesti ni piti.Smiješ se turistima kako sa vilicom do poda gledaju oko sebe.Dobro je to što ne plaćam jer moja firma čuva barke u marini besplatno.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 13:04
zanimljivo mi je to kako ideš na marendu barkom, čula sam da jedan dio Zadrana koristi takv gradski prijevozClapThumbs%20Up
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 12:37
Hvala na komentaru.Treba samo uvijek imati fotić sa sobom i BITI SKONCENTRIRAN,a ne kao ja danas.Pobjegao mi je dobar kadar samo zato što sam se raspekmezila i imala srce blizu gu.... smile52 
Naime ,idem danas na marendu u grad preko barke kad  na obali PREEESLADAK Heart psić šiljatih ušiju, čupav,blatan i ostavljen.Kad smo krenuli cvilio je neutješno i bez prestanka (????) Broken%20Heart.Nadam se da ima gazdu.Kaže barkariol da znaju pobjeći za gazdom od kuće.Čak i skočiti u more za njima.Što je ljubav i vjernost,ha?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 11:25
Kiki-ko imaš sjajno oko. Gledati tvoje slike je poseban gušt. Od smeća do urednih dijelova, starine koje polako dobivaju svoje vidljivo mjesto na svijetu...pa onaj cruiser veći od kuće, pa helić,.... ali sam se nasmijala doniranju antikvarijatu...
Stvarno zamjećuješ svaku sitnicu..ClapClapClap
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 10:36
Školski brod opet plovi nakon financijskih poteškoća.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 10:33
Radovi stvaaarno pooolakooo napreduju.smile49

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 14:03
Kao da nikada tu nije stajala zgrada.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 14:01
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 13:03
Evo helića u kabanici.Ipak ga nisam izbrisala.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 12:16
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 12:03
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 10:39
Smiješne fotke na kojima je helić u "futroli" sam greškom izbrisala.Ne se nervirati! smile181smile42smile43

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 13:29
Uvijek se bojim da će agava nekome pasti na glavu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 13:26
A i tu će biti nešto jako ljepo uređeno.Jutros je bila velika buka.
Konačno su odlučili nakon 70 godina ukloniti ostatke ruševina iz drugog svjetskog rata i svijetu pokazati rimske iskopine.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 13:18
Bila sam u pravu.Ipak se tu nešto gradi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.