frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiki, ali kod mog slikanja ja si dozvoljavam dozu neurednosti ( koja je u meni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
Sretan Uskrs svima!!!
Moja vazica i pilići mojih učenika... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ..na brzinu napravljeno kako bi bio poklon kćerinoj prijateljici kojaje danas sa svojim deckom bila kod nas i pomogli mi oko bušenja nekih rupa i postavljanja polica... |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš je originalna i posebna. |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sviđa mi se
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Baš neobična vaza, ali budući da ti imaš stvarno umjetničke žice to je i za očekivati.
Slike u tvojoj galeriji su divne!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tko zna-zna!sviđa mi se taj tvoj "brzinski"rad!
![]() |
|
![]() |
|
malo sam i vješalice ukrasila
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Frida zaista ti je boca neobična, sviđa mi se, a i višalice su dobre.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Izgleda da smo ti i ja u isto vrijeme radile vješalice.Ova s ružom mi je baš romantična.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Ma meni je ovo prvi put da radim vješalice...namučila sam se s ružom...najprije nisam skuzila da trebam skinut lak sa vješalice pa mi boja bježala..pa onda sve osuši pa išmirglaj, pa kad sam je na kraju lakirala malo mi se lak cijedio..ma koma od te prve...druga je već išla lakše...
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Vješalica s ružama je skroz posebna. Dobra je i ona druga ali je ova s ružama baš nekako drugačija.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Frida - nisam do sada vidjela tvoju galeriju, tek danas sam sve pregledala.... svaka čast, sve što si napravila je jako, jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
hvala, svima....
|
|
![]() |
|
evo još jedne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako je dobra ova zadnja!!!oči su mi ispale na njoj!!!predobro!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
vješalice su ti odlične
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam, curke...
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Dođe mi da sve višalice u ormaru, plastične naravno, pobacan, kupin drvene i sve dekupažiran. Prekrasne su ti, a ova zadnjaaaaaaaaaaaa. Super, super.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |