Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 55> |
Korisnik | |
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slavice i meni isto onaj prozor izgleda ka pravi super je, a i ostali radovi su ti odlični
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavo ovo je savršeno, naročito mi se svidja prozor.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala tifany,upravo sam izašla iz tvoje galerije gdje sam se divila tvom zadnjem radu!očito ste svi vi nekakva hibridna djeca koja jako brzo"rastu"-sudeći po radovima,puno vas je novih a svi ste tako dobri da nitko ne bi rekao da ste početnici!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pronašla sam Porzellan medium na chemacu i nb-u. Kupim prvom prilikom. Puno hvala na informacijama. |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
sve za čistu peticu i slike i tehnika i prezentacija ,ma predobro...
kad "narastem"želim raditi tako dobro kao ti
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
zaboravila sam odgovoritiEza-bubi-ako želim baš jaki sjaj onda dodatno kad je sve gotovo poslije pečenja kad je skroz hladno pređem lakom za čamce,samo lagani sloj!
![]() |
|
![]() |
|
jaka mi prezentacija!prvo smo Rose,njena sestra i ja sve to izvukle na dvorište,stavile na travu,sve te puste radove doteglile iz kuću(a joj ljudi moja Mare ne znaju o čem govorim-radi se o pokušaju slikanja radova za izložbu iliti ne znam kako se već zove manifestacija u Trogiru na kojoj sudjeluje naša udruga a svi moraju poslati sliku radova za brošuru koju će štampati grad Trogir),nismo bile zadovoljne pa smo opet vukle sve u kuću i na kraju slikali u kući a zna se kakvo je jadno osvjetljenje kod mene!mreže bar imam iz nekih davnih vremena,pa kad su u pitanju morski motivi,bolje da su na mreži!
![]() |
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Predivni radovi!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ohoooo, šta smo počeli prezentirat radove! Mašala!!!!
Odlična prezentacija, radovi mi se isto sviđaju-odlični kao i motivi! I ona slika za TG je odlična, ja sve šaljem, a svoju nikako. Sad ću još bacit noćno fotkanje-a zna se kako to u mojim stručnim rukama ispadne:))))) ![]() ![]() ![]() Di si uzela ovu mrežu? Baš je dobra! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja puna si ideja baš kao šipak pun koštica, veeeeeeeeeeeeeliiiiikkkka pusa
|
|
![]() |
|
hvala Mumice,taman sam objasnila,bila si brža od mene!
![]() |
|
![]() |
|
ovo su "friški" radovi, prvi rad je na staklu,kombinacije 2 savveta i printa.Drugi rad je print koji je dorađen bojama i strutuk pastom,raljefna je lukovi su naglašeni tankim konopom koji sam ljepila,bojala i dodavala struktur pasti,ona penjačica je isto konop a krošnja je struktur pasta,ovako se na slici baš i nevidi reljefnost rada.treći rad je isto print dorađen a okvir reljef-struktur pasta,komad ribarske mreže i školjke.na zadnjem radu sam radila od efa plasta saksije sa cvijećem!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj Slave što je ovo dobro, posebna mi je ona druga slika kako ju napravi, da li to sa pastom napravljen reljef
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Koliko sam shvatila lakiraš samo sa porcelan lakom i nije više potrebno lakirati sa dodatnim lakovima?
I ja ponekad radim prozirne tanjure, ali ih lakram sa vodenim lakom i do sada mi se nisu odljepljivali, ali tvoji tanjuri su savršeni, a porcelan lak je stvarno jako čvrst. |
|
![]() |
|
piše ti-porzulan medium,proizvođač je marabu,isto pakovanje kao i sve njihove boje,bočica od 50 ml i ovdje košta 35 kuna,rad se kad je sve gotovo premaže (tanki sloj) i peče.mada oni govore o temperaturi oko 150 stupnjeva(može ako je u pitanju samo boja a ne i salveta)ja pečem na 100 oko45 minuta i nemam problema,problem je jedino ako hoću nešto mjenjati-neda se više oprati.ima ih u hobyart trgovinama!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ok, znači nikako preko 100 C. Hvala na savjetima kako ne bih morala isprobavati "na vlastitoj koži".
Pogledala sam internet stranice Lumosa, NB-a, Chemaca i Perlice ali nisam uspjela skužiti koji bi to bio lak. Što vam točno na njemu piše? Gdje ga kupujete?
|
|
![]() |
|
Sa ovim svojim lakom pekla 1 zdjelicu sa božićnim motivom,salveta je požutila jer sam pekla preko 120-130 i više nikad nisam s ničim,žicama,četkama skinuti već sam je prebojala i ostavila za kućnu upotrebu. Tako se dobro drži da se ni sa žicom nije uspjela izribat.
|
|
![]() |
|
Hvala, potražit ću taj lak, to je sigurno trajnija varijanta od ovog mog koji maljam na vodenoj bazi, iako se i on dosta dobro drži. Prošle godine za Uskrs sam napravila seriju pepeljarica koju sam poklanjala pušačima. Kako vidim, kod svih se još sasvim dobro drže iako se stalno koriste ali ne vjerujem da mogu izdržati više godina.
|
|
![]() |
|
Porculan medium lak od marabua. Pečem na 100C oko 45 minuta ne više. Neke salvete požute,neke ne ovisi o kvaliteti salvete a nakon toga više nema pranja boce,može se samo bacit.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |