flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
hvala baka,antonija i Yoyo, kod mene zapravo vrt tek nastaje....a svi vi več imate prave oaze,nadam se da će i moj biti jednom takav....
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, jako mi se sviđaju tvoji stalci za cvijeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jako zgodno onaj panj i stolček za cvijeće. Općenito si lijepo posložila vrt a cvijeća imaš kao da je već ljeto.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Sve pregledala,tulipani su stvarno prelijepi,a naročito su mi super oni koji na kraju latice imaju resice.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prelijepo!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
a evo još nešto cvijetića.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da, i ja sam to rekla kad sam vidjela mamin vrt,stvarno je predivna....i sebi sam posadila jednu ovog proljeća,nadam se da će biti takva,....
|
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo cviće,ali glicinija
![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() sve ti je super,a tulipani posebno |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Flower imaš puno lijepih "flowerića" u vrtu. A kaktus... onaj s crvenim cvijetom je krasan.... Ma teško je nabrojati.... lijepi vrt i još vam je stigao stanovnik!
![]() ![]() ![]() A onaj cvijet u spavaćoj je ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ovaj cvjetić je moj sin našao u vrtu...
![]() ![]() ovo je drvce catalpa,mislim da se tako piše....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i male kadifice... bijela datura koja mi niče iz drvene stapke od lani,nije se smrzla ju-hu...
![]() i još
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cvijeća...
![]() i mala fuksija koja je uspjela prezimiti
![]() a ovo je cvijet iznad mog kreveta u spavačoj...moje djelo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo cvijeće |
|
![]() |
|
hvala lijepa,ma ne volim ja sebe pokazivat,več je tu sliku moj muž stavio....
u vrtu cvijeće polako niče,i ja jedva čekam da sve procvjeta...
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
evo još malo cvijetića....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nešto iz vrta moje mame
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |