Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 104> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konte dugo nisam bila u tvome vrteku...Ne mogu se nagledati tvojih lupinusa, prekrasni su. Ja s njima nemam sreće. Sijala sam ih nekoliko puta i kupovale sadnice, ali oni se jednostavno ne održe kod mene...Imam još jedno pitanje a to je kako tvoji ahimenesi? Ja sam ih kupila i posadila ali ni jedan nije izniknuo.Baš nemam sreće ni s njima, a mislila sam da ću ih ove godine imati
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno se rascvijetao tvoj bregek,svašta ijepoga ima...
Kao Moon ipak bi izdvojila irise, pakujce i lupinuse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasni irisi i lupinusi, a i pakujci su krasni
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hojčika paa ne znam, ali Lovro ju je lijepo pripremila, imala je fini korjen i na moje veliko veselje, primila se
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lupinusi su ti mrak. Ma, reci mi kako je tebi i Lovri uspjelo zakorjeniti magnoliju? Ja to pokušavam godinama i nikako da uspijem!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
danas smo skoknuli na brijeg završiti započete poslove preko vikenda pa sam odmah iskoristila vrijeme da nastavim saditi i presađivati...dva sata su prošla za čas...ratujem sa susjedinim kokama..ja posadim, one isčupaju
![]() pakujac se ipak odlučio glede boja ![]() ![]() ovaj katekin i moj ![]() ![]() ![]() ![]() a pakujčev susjed, red baron, se fino oporavio od zime i polako se crveni...pored njega se šepuri drač koji koke neće ni taknuti ![]() ![]() Lovrina magnolija lijepo tjera listeke ![]() ovaj grmek irisa je u nedjelju bio u pupovima, a sad se polako pokazuju cvijeteki ![]() ![]() i još jedan lupinus je procvao...ljubičasti ![]() ![]() i još jedan ljupki iris ![]() i jedan turski karanfilček ![]() ovo je cvijetnjak sa tim irisima, lupinusima i kompanijom koja ili je već ocvala ili se tek sprema ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Curo naša vesela, opet kod tebe ljepote cvjetne! I irisi i pakujac koji se nije mogao odlučiti koje bu boje, i lupinusi .. sve ti je jako lepeko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Imam nekakve obaveze taj dan, ali možda...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
ohooo Korjenčice pa to je već dvoboj sa lupinusima
![]() ![]() a žute perunike sam dobila prošle godine, ali rasrast će se one vrlooo brzo ![]() ![]() vilmač hvala ![]() proljeće tebe bome dugo ne vidjeh..ni u vrtu ni uživo ![]() ![]() ![]() ola kaktuseeek ![]() Nataly, koliko znam, onaj bergin oxalis ne može kod mene vani prezimiti, ali nisam sigurna da li kod nje može..hmm ![]() moon hvalaa ![]() ![]() GT...jel ti stižeš na kavicu u ivaniću? a kaj je otorinac zgodnički? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
cvjeće je prekrasno i hoste i pakujci i lupinusi, ma divno ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne razumijem se baš u oxalise pa me zanima može li onaj (Bergin) biti posađen i u vrtu pa tako prezimiti? Clematis je baš predivne boje.... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo me opet na bregecu,sve jedno ljepše od drugoga
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
sad se dvoumim između dvie ljepote, onog otorinca i tvojega vrta... Ipak je tvoj vrt ljepši!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konte, mislim da ti onon plavo što cvjeta a ti ne znaš kako se zove je streptokarpela.
A cvijeće ti je jednostavno za 10!!!
Prošle godine si me upoznala sa šebojem i ja se oduševila a ove godine sa lupinusima!!!
Idem malo prosurfati o njima: koliko dugo cvjetaju, šta više vole sunce ili hlad...
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom! no ove karanfile bi izdvojila jer znam da prekrasno mirišu... uživaj
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma samo ti tupi
![]() ![]() Negoooo..... kakve su ovo žute perunike, predivne su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala djevojčice
![]() silvestra bome klinčeki fino miriše i baš mi je žao da tako kratko traju ![]() saro, ovaj me klematis fakat iznenadio...od jedne grane prije dvije godine i još ju precvika pura do lijepog frmića ove god :) ma tegle su staro namackane, znaš da nisam ništa mackala ove zime ![]() ![]() Anaida i Kaktusek drago mi je da ste prošetale bregekom ![]() Belina, sjedi i odmori, izvoli ![]() ![]() ![]() Bakoo...pa da sedum je na suncu...kod mene ti je sve uglavnom na suncu, u ono malo hlada se uguraju oni baš najosjetljiviji ![]() nekako sam si zamislila da će perunike cvasti u isto vrijeme, ali brus ![]() ovoj žutoj su se u petak tek nazirali pupovi, a u nedjelju prijepodne se rascvala ![]() ![]() ova je tek sad u pupekima ![]() jesu li listovi japonice ovakvi zbog smještaja na suncu? ![]() ![]() malo čudnovati pakujac ![]() ![]() hostice su sve lijepo krenule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i normalno da je lupinus na kraju ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome i do mene....posebno karanfilići.
Breg cvjeta....teško je i nabrojati što mi se sve svidjelo....
![]() ![]() ![]() Onaj crveni što ćeš ga seliti je li ti na suncu? Moj je postao zelen ali je u hladu. Tvoj je divan.Pa iberis...
E za perunike i ja popisujem peticiju. Pa meni su one lijepe i bez cvjeća...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoj bregec je zamirisal do mene
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |