Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gerberi1 - decoupage galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

gerberi1 - decoupage galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 41>
Korisnik
Poruka
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 08:31
Gerberi pa tebi radovi sve lipši i lipši
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 08:49
Prekrasan je i zaista jedinstven ovaj poklon za mladence - kako i ne bi bili presretni s ovakvim divnim poklonomClap
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 11:08
hvala ti sanja 1734...moram reci da ste vi zasluzne za moja poboljsanja i vasi komentari.......puno mi znaci kadd mi kazete sta da popravim....hvala vam drage moje.......smile79
jani,ne bi se htjela stalno ponavljati ali,od srca hvala...i hvala vam svima sto ste me tako lijepo prihvatile.......smile169
.      divne ste.....
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 12:29
Meni se baš sviđaju ove tvoje boce-ona za lozu mi je prva upala u oči, pa one s maslinama, ali i ostale!
I ovo za mladence mi baš dobra ideja!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 10:59
hvala ti najljepsa,maredelmare.......smile78
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:47
evo jos malo bocica za mladence...............
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:49
i jedna boca za kolegicu............
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 21:09
prekrasnoooo ne znam što mi je lipše prva ili druga sličica,stvarno super...smile75
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:05
lipo, lipo
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 20:34
Jako lijepo i urednoClap
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 22:30
joj,drage moje tete salvete,ja cu se jos i uobraziti od vasih pohvalaEmbarrassed
drage moje hvala vam najljepsa,sve ste vi zasluzne za ove radove,da nisam vidjela kako savjetujete druge,neznam da li bi imala hrabrosti staviti svoje radove,jos uvijek mi je drago kad mi neko kaze gdje grijesim,ali mi je i drago kad vidim da se i vama svidjaju....zato vam se zahvaljujem od sveg srca,drage moje tete salvete
p.s.ovo je citavo pismo,ali mi nije zaosmile217
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 19:56
jedna stara zdjela,malo sam se igrala............
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 19:59
i za kolegicu,boca za visnjevac..........
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 22:01
tvoje boce me oduševljavaju,pravi si majstor smile55
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 12:58
Preslatka boca! Gdje si nabavila motive višanja? Tražim ih ali ne mogu naći.....
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 14:29
Još jedna simpatična boca a i zdjelica je fora.
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 10:09
hvala ti tifany.....smile78
jani,ima kod mene salvetica sa visnjama,javi se u inbox,poslacu ti......Tongue
Mima35,hvala ti....na zdjeli sam malo palila salvete,skoro sam pozar napravila....ali je bilo zanimljivo.....LOL
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 11:24
predivni radovismile94
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 21:42
mumica hvala lijepo...drago mi je da vam se svidjaju......smile78
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 19:18
stari porculan u novom ruhu......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.