Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 55> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ohoooo, šta smo počeli prezentirat radove! Mašala!!!!
Odlična prezentacija, radovi mi se isto sviđaju-odlični kao i motivi! I ona slika za TG je odlična, ja sve šaljem, a svoju nikako. Sad ću još bacit noćno fotkanje-a zna se kako to u mojim stručnim rukama ispadne:))))) ![]() ![]() ![]() Di si uzela ovu mrežu? Baš je dobra! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Predivni radovi!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jaka mi prezentacija!prvo smo Rose,njena sestra i ja sve to izvukle na dvorište,stavile na travu,sve te puste radove doteglile iz kuću(a joj ljudi moja Mare ne znaju o čem govorim-radi se o pokušaju slikanja radova za izložbu iliti ne znam kako se već zove manifestacija u Trogiru na kojoj sudjeluje naša udruga a svi moraju poslati sliku radova za brošuru koju će štampati grad Trogir),nismo bile zadovoljne pa smo opet vukle sve u kuću i na kraju slikali u kući a zna se kakvo je jadno osvjetljenje kod mene!mreže bar imam iz nekih davnih vremena,pa kad su u pitanju morski motivi,bolje da su na mreži!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
zaboravila sam odgovoritiEza-bubi-ako želim baš jaki sjaj onda dodatno kad je sve gotovo poslije pečenja kad je skroz hladno pređem lakom za čamce,samo lagani sloj!
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
sve za čistu peticu i slike i tehnika i prezentacija ,ma predobro...
kad "narastem"želim raditi tako dobro kao ti
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pronašla sam Porzellan medium na chemacu i nb-u. Kupim prvom prilikom. Puno hvala na informacijama. |
|
![]() |
|
hvala tifany,upravo sam izašla iz tvoje galerije gdje sam se divila tvom zadnjem radu!očito ste svi vi nekakva hibridna djeca koja jako brzo"rastu"-sudeći po radovima,puno vas je novih a svi ste tako dobri da nitko ne bi rekao da ste početnici!!!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavo ovo je savršeno, naročito mi se svidja prozor.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice i meni isto onaj prozor izgleda ka pravi super je, a i ostali radovi su ti odlični
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slavice - radovi ostavljaju bez teksta, sve jedno ljepše od drugoga! Genijalno
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Slavice, hvala na pojašnjenju, a moram se i ja pridružiti čestitkama, slike su prekrasne, ali prozor me oborio s nogu.
Toliko je vjeran za ne povjerovati. Imam tu salvetu, ali je nisam baš iskoristila, ti si puna ideja,bravo.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Zaboravila sam jučer pohvaliti radove. Ona pločica s vratima je skroz originalna. Dobra je to fora sa špagom i struktur pastom.
Inače, kupila sam danas lak za porculan, jedino nisam našla od Marabua već neki drugi ali nadam se da će i taj biti ok. I na njemu piše da se treba peći na 160 stupnjeva 5 minuta ali ja planiram napraviti po vašim uputama na manjoj temperaturi a duže.
|
|
![]() |
|
Slavice, evo ja ispekla moje prve tacne. Eno ih hlade se u kuhinji. |
|
![]() |
|
Mima javi hitno jesu li u redu!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Dalmacija u srcu,krasno Slave.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Tanjur četvrtasti je print stare razglednice Splita iz 1903. S obzirom na izložbe koje imamo sad U kaštel Starom i Trogiru treba mi malo etno motiva pa sam se malo bacila na narodne nošnje.
Na okruglom tanjuru je cedevita čaj prekriven sa struktur pastom i školjkama a slika je dva printa,print narodne nošnje i drugi koju sam upotrjebila kao pozadinu. Na maloj zdjelici list su isto 2 printa narodne nošnje a drugi je karta Dalmacije koju sam ubacila iza. |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kao i sve prije, za odličan!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su fenomenalni...ostavila sam oci tu!!! svaka cast!!
reci mi samo kako napravis da ti se na ovim tanjuricima i zdjelicama stopi rub salvete s podlogom... ja se uvijek mucim,pa tebe kao strucnjaka pitam za savjet... |
|
![]() |
|
Ah, divna vam je ova pepeljara. Dugo sam ju promatrala. Na njoj se čak vidi i moja Lokva, taman je negdje na desnom rubu pepeljare. Morat ću i ja to napraviti i pokloniti ostalim članovima moje obitelji. Svi će se oduševiti. Jedino što mogu printati samo na običan papir koji onda namačem, ali možda mi uspije ako pepelja bude neka ravnija.
Inače, moje tacne su uspjele, jedna je već poklonjena, nisam ju uspjela ni poslikati ali ću napraviti još jednu istu. Drugu sam stavila na friško iz pećnice. Ovu poslikanu ću zadržati kako bih ju testirala, planiram ju dobro izmučiti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |