Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 104> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
perunike baš pašu tamo gdje i jesu, a i taj kompletan prizor - ima nešto posebno u njemu, nešto što vraća u prošlost, a lupinusi su baš lijepi u cvatu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Moon bome te ta štala vraća sigurno 50 godina u prošlost
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
prije nego zaspem ko mrav evo par slikica
![]() baš sam si hercik, ali sve sam cvijetove okrenuo prema susjedi jer mi se ona sviđa...mislim da si nekako tako razmišlja jedan od mojih clematisa jer se fakat okrenuo prema susjednom dvorištu ![]() ![]() ![]() zaboravih kako se zove, ali za sada fino napreduje ![]() nova koprivica..kao puzajuća, ajd vidjet će mo...sa strane sam joj posadila asparagus da joj ne bude dosadno ![]() Bergin oxalis je bio baš lijepi dok ga nisam presadila, ali doći će on k sebi ![]() i onaj moj zeleni..oba su presađeni danas u nove domove ![]() kako se lijepo zacrvenio ovaj mladac..bit će da su mu susjede nekaj slatko šaptale (i opet sam mu zaboravila ime...i on ide u novu posudu jer mu ova ne paše uz listiće ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oxalis ![]() majčina dušica cvate i jako fino miriši ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vec ti cvate maj.dusica,vjerujem da divno mirise
![]() |
|
![]() |
|
Gio ma predivno miriši
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Kontesa,mali klinčeki rozi,obožavam njihov miris.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
super ti izgleda klematis, bet obzira na susjedu
![]() ![]() ![]() A crveni ljepotan, sedum Aurora, pa kak ti je tako veliki narasao, kaj si čarobirala s njime? Sigurno je cijelo vrijeme na punom suncu...uf, stvarno je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jupi je, nove vesele slike s bregeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Kontesa,
prošetala sam tvojim vrtom od 1-84 točke,preljepo si sve to smislila.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoj bregec je zamirisal do mene
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome i do mene....posebno karanfilići.
Breg cvjeta....teško je i nabrojati što mi se sve svidjelo....
![]() ![]() ![]() Onaj crveni što ćeš ga seliti je li ti na suncu? Moj je postao zelen ali je u hladu. Tvoj je divan.Pa iberis...
E za perunike i ja popisujem peticiju. Pa meni su one lijepe i bez cvjeća...
|
|
![]() |
|
hvala djevojčice
![]() silvestra bome klinčeki fino miriše i baš mi je žao da tako kratko traju ![]() saro, ovaj me klematis fakat iznenadio...od jedne grane prije dvije godine i još ju precvika pura do lijepog frmića ove god :) ma tegle su staro namackane, znaš da nisam ništa mackala ove zime ![]() ![]() Anaida i Kaktusek drago mi je da ste prošetale bregekom ![]() Belina, sjedi i odmori, izvoli ![]() ![]() ![]() Bakoo...pa da sedum je na suncu...kod mene ti je sve uglavnom na suncu, u ono malo hlada se uguraju oni baš najosjetljiviji ![]() nekako sam si zamislila da će perunike cvasti u isto vrijeme, ali brus ![]() ovoj žutoj su se u petak tek nazirali pupovi, a u nedjelju prijepodne se rascvala ![]() ![]() ova je tek sad u pupekima ![]() jesu li listovi japonice ovakvi zbog smještaja na suncu? ![]() ![]() malo čudnovati pakujac ![]() ![]() hostice su sve lijepo krenule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i normalno da je lupinus na kraju ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma samo ti tupi
![]() ![]() Negoooo..... kakve su ovo žute perunike, predivne su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom! no ove karanfile bi izdvojila jer znam da prekrasno mirišu... uživaj
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konte, mislim da ti onon plavo što cvjeta a ti ne znaš kako se zove je streptokarpela.
A cvijeće ti je jednostavno za 10!!!
Prošle godine si me upoznala sa šebojem i ja se oduševila a ove godine sa lupinusima!!!
Idem malo prosurfati o njima: koliko dugo cvjetaju, šta više vole sunce ili hlad...
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
sad se dvoumim između dvie ljepote, onog otorinca i tvojega vrta... Ipak je tvoj vrt ljepši!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo me opet na bregecu,sve jedno ljepše od drugoga
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne razumijem se baš u oxalise pa me zanima može li onaj (Bergin) biti posađen i u vrtu pa tako prezimiti? Clematis je baš predivne boje.... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cvjeće je prekrasno i hoste i pakujci i lupinusi, ma divno ![]() |
|
![]() |
|
ohooo Korjenčice pa to je već dvoboj sa lupinusima
![]() ![]() a žute perunike sam dobila prošle godine, ali rasrast će se one vrlooo brzo ![]() ![]() vilmač hvala ![]() proljeće tebe bome dugo ne vidjeh..ni u vrtu ni uživo ![]() ![]() ![]() ola kaktuseeek ![]() Nataly, koliko znam, onaj bergin oxalis ne može kod mene vani prezimiti, ali nisam sigurna da li kod nje može..hmm ![]() moon hvalaa ![]() ![]() GT...jel ti stižeš na kavicu u ivaniću? a kaj je otorinac zgodnički? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |