dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 222> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko ti je vremena bilo potrebno da MALO urediš kaktuse? ![]() Clematisi su ti lijepi, ja nemam sreće sa njima. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivni su ti pakujci Kaktusek, a ruže su polako krenule....Jadva čekam kad budu u punom sjaju, biti ću česti gost u tvom ružičnjaku...Tvoje biljke kod mene su žive, ali vape za kišom...
![]() ![]() ![]() Skoro sam zaboravila na kaktuse, lijepo si ih ušminkala....
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ja sam dan ipo setala ovim carstvom i sad dovrsila setnju - svaka cast i pohvala za svaki cvjetak u vrtu vidi se da dobiva ljubav i paznju
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mali kaktus - promjeni nik u veliki kaktus! Toliko lijepih kaktusa, tako lijepo posloženih! Pakujce i ja moram pohvaliti!
A ja se veselim i očekujem onu aleju ruža!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,drago mi je da ti se sviđa kod mene,a za prihranu koristim samo NPK.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
a joj koliko ti imaš kaktusaaa! koliko ih je na broju. pakujci su lijepi, i evo ga počinje se šareniti tvoj lijepi ružičnjak! klematisi su ti tako bujni i zeleni, predivni su ti! mogu li znati sa čim ih ti prihranjuješ!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Joj kako su ti divne gazanije, ocaravaju...
![]() |
|
![]() |
|
Djevojke moje,malo se strpite,ne zabušavam,moje ruže tek sad počinju otvarati svoje prve pupiće.
Anaida,već sam ti rekla kako je bilo na sajmu,ja prvi put u životu kupila gazanije,lani sam gledala vaše vrtove i mislim da samo ja nisam imala ni jednu,a znaš mene kaktusima nisam mogla odoljeti.
![]() Antonija,posebno mi je lijep taj clematis,to je bio prvi cvijet koji sam dobila kad smo se doselili u kuću,a ja nisam imala pojma kaj je to.Stavi ću kasnije slike.
![]() Nonice,hvala,nadam se da će im biti lijepo kod mene
![]() Sarice,dobro vidiš,biskupova kapa ili astrophytum,rijetko ih ima za kupiti pa sam se morala počastiti
![]() Triškica,hvala ti,nadam se da će se hosti svidjeti kod tebe
![]() Gospina travo,dobro došla u moje dvorište
![]() Proljeće,kako sam rekla,malo strpljenja molim
![]() Mira,najljepša ti hvala
![]() Flover,a kakav to rasadnik ima u Ludbregu?
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uvijek volim vidjeti kaktuse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mali kaktus, stvarno zabušavaš, kada će te slike ružičnjaka
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kad će više te slike ružaaaa?
Sigurno se imaš čime pohvalitit!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog kaktusiću, uvijek nešto zgodno ima kad god naletim k tebi.
Ali da vidiš jednu hostu posađenu u mojoj vikendici, kako se super uklopila u ambijent jednog primorskog bora i vrtnog jezerca, slikica ćete čekati u mom dvorištu. Zaslužila si
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Pikavče BOK! Kod tebe sam prvi put, ali za sve skupa moj duboki
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasni kaktusi, vidim li to Biskupske kape, ili...a gazanije su prelijepih boja. Ti ih sadiš u posude, ne u vrt? Kako uspijevaju u posudama?
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
gazanije su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasno cvijeće.....ja sam prošli tjedan baš bila u Ludbregu u rasadniku po cvijeće,imaju krasnog cvijeća i dosta vrsta....
a tvoje je stvarno
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
lijepo si se ponovila! neimenovani klematis je lijep, i ja imam sličnog isto neimenovanog, glavno da cvijeta, za ime čemo lako!
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Desetak novih kaktuseka i nekoliko gazanija krasi tvoj krasan vrtić!! Kako je u Ludbregu? Jel velik sajam?
p.s. zamisli, baš danas i moj klematis ima prvi cvijet
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |