Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida, OTOK, baka, Monny, Mira021 hvala vam na posjeti!
Moja pasiflora uspila doć do sunca iako ju je bura skroz omlatila ![]() iberis ![]() malo šarenila ![]() hortensija ![]() ova mi je gazanija super ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dražesni stol i stolice postavljene u okruženju mirisnog i lipog cvića,e pa tko tu nebi gušta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Upravo kakao baka kaze Mali cvjetni raj!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam malo došla kod gazanijoljupca!
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Izabrati između cvijeća i peke? Može i jedno i drugo?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cikas, zaista je kod tebe prekrasna priroda i tvoje cvjetno okruženje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
dijana7566, Mira021, liliput, magnolija hvala vam na šetnji kroz moj vrt.
Evo malo panoramskih ![]() ![]() ![]() a sad malo iz mog drugog vrta ![]() ![]() ![]() ![]() planinska kadulja ![]() i za kraj "Prva peka" je navišena! Bilo je super! ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Cikas,doista prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Liliput ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Cikas, vidim predivan vrt u stvaranju! Osobito mi se sviđa kako su rađeni kameni zidići, a o umjetničkim skulpturama da ne govorim! Da li to radi netko iz obitelji? Predivno! Za banane ne brinite, na ljeto će biti ponovno gusto! Vrlo lijep izbor biljčica, grmića i palmi! Samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ti inače živiš u malom raju,vidim po slikama ,predivno misto,a kad je još i toliko lipog cvića koje je smješteno u tvoj vrt,divota
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Predivno i sareno. super!
|
|
![]() |
|
Ove gazanije su mi dobre ![]() ![]() ova puzajuća nikako da procvjeta, ni na vidiku nema pupa, neznam zašto ![]() još malo cvječki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvijeće kao u bajci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mislim da sam konačno pronašla ono što želim!!!!!!!!
![]() ![]() imam i bijelu ![]() za sad naj zahvalnije mačuhice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike
![]() kod tebe se baš zahuktala cvjetna i radna sezona ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima posla ali se već i vide razultati....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Danas sam kupila Nanu-silver ali o njoj neznam baš ništa.
Molila bi ako ko ima kakvih informacija da mi napiše! ![]() |
|
![]() |
|
Malo sam izbivala ali evo me opet s vama u društvu.
Večina cvječki je posađena u novonastalom vrtiću-kamenjaru ![]() ![]() ![]() u zidu ima jedan đepić u kojem dominiraju ostići ![]() povrtnjak dobro napreduju ![]() jedan pogled odozdo ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |