Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 370> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali privatni raj :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovaj vrt me uvijek ostavi bez daha,potpuno...
da si mi blizusamo i sjedila u njemu da odmaram dusu.. savrseno si to sredila.. prijatelj ti je fora,al ja te prijatelje bas ne volim previse-sve pojedu... one crne bube stassu ti pojele irise ili perunike(nikad neznam razliku) tu kod mene zovu popi... meni su slistili i ruze i irise... i ako hocu da mi sta ostane moram ih pospricati... jedva cekam doci opet.... pozz ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Lijep pozdrav draga moja nakon poduzeg vremena nije me bilo dosta dugo pa sam propustila puno tvoje ljepote no uspjela sam vidjeti nekoliko stranica i mogu samo reci da te i dalje prati savrsensto i bajkovitost kao i prije cestitam od srca svaka slika je posebna i prica pricu za sebe
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Lantana kod tebe uvijek najljepše!!!
Baš sam se pitala šta to tvoj vrt čini posebnim...i nisam skužila, ali ovdje jednostavno uuuuuživam!!!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Strašno lijepo!!, sve,sve,sve...... oduševile su me gazanije kod gurle, ko da rastu iz zida
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ovih dana sam nešto u frci tako da nisam bila u posjeti kod tebe , ali evo me danas na poslu i uspjela sam odvojiti malo vremena da prošetam ovim tvojim rajem ,sve što mogu reći je prelijepo baš sam uživala, nadam se da će i kod mene jednoga dana biti kao kod tebe obzirom da su podmladci tvojih biljaka uspješni kod mene i bujaju iz dana u dan
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma apsolutno kamenjar si napravila savršen sve je na svom mijestu kako treba,amarilisi su prelijepi ali gazanije su čisti mrak...
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gazanije prekrasno izgledaju sa svojim krupnim cvitovima,a u tvom vrtu gdje god pogled baciš cili je rascvitan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro jutro moje more!
Uvijek uživam u pogledu na tvoj dio raja na zemlji.. Krasno! Kombinacija boja, topline, biljkica..sve me oduševljava.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gazanije su zakon.
Kod mene u vrtu, zapravo oko vrta su svi c.ruber bijeli. Stalno pokušavam nekoga isčupati za tebe, ali su svi u nekom kamenju i dubok im je korjen. Pa sam ih nekoliko posadila da vidim da li će se primiti. Od svih - jedan se je primio, sad je i procvjetao i .....crveni je ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve je zaista prelijepo....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pozdrav svima dragi moji posjetitelji. U vrtu sve buja, cvate, ona kiša je malo spasila, ali svaki dan bura pa već treba zaljevati.
Evo malo slika ovih dana, nisam sve ni slikala, kao npr.kaktuse koji su već ocvali. Buhač u punom cvatu ![]() Amarilisi ![]() C. ruber ![]() ![]() Gazanije su sada uz ruže carice u vrtu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Donji vrt ![]() ![]() Kamenjar ![]() ![]() ![]() Mala kaleta ![]() Gornji vrt ![]() Kalistemon ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
lantana prekrasno .... bez teksta sam tvoj vrt se nemoze opisat rijecima koliko je lijep
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne fotke!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čaroban kamenjar pun mirisa i cvića
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana draga, uvijek lijepo cvijeće kod tebe, slika alstromerije i neba su posebne
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da, Otok, ja sam sjela!! Sjedim i mislim si, kakve su krasne nove slike, pa Lantana je uz posao na poslu i posao kod kuće i posao u vrtu još upisala i tečaj slikanja!! Svaka čast majstorice!!! A sad si mislim, zakaj mi je guza mokra? Stepenice!! Lovila sam prijatelje da ne pojedu alstroemerije, možda Lantana nešto "izguli" ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |