Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:13
Oduševljavaš me s ovim radovima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Majolina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 18:28
smile211 zaista su ti  posebni radovi!!!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 16:36
Slavice, hvala na pojašnjenju, divni su ti tanjuri.
Ako ti nije teško, molim te, poslikaj jedan tanjur i sa stražnje strane,,zanima me kako izgleda.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 21:00
ja sam svoje znanje stekla prateći naše cure na forumu,sve sam od njih naučila,od svakog ponešto i ne bi bilo fer da ta neka svoja saznanja čuvam samo za sebe. drago mi je ako ovo što pišem može nekome pomoći!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 20:55
Evo, danas sam i ja naprintala dalmatinskih motiva i kartu (malčice južniju od tvoje). Još samo da uspavam djecu pa da pokušam nešto napraviti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 08:45
I da, zaboravila sam ti zahvaliti što si nam ovako lijepo objasnila kako radiš tanjure....smile78
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 08:44
Slavice - sve ovo što si nam pokazala je prekrasno, žao mi je samo što nisam negdje bliže pa da i uživo vidim ove krasne radove!
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 161
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 12:59
jako lijepi radovi, škrinjica sa suncokretima mi je favorit!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 08:22
hvala cure moje!!!Mima ovo što ti nazivaš pepeljarom je u biti zdjeliva u obliku lista,nije ravna,isto ima nekakve utore,udubljenja ali kad radiš duže vremena sa printevima naučiš,nije to problem,postane ti rutinski.isto printam na običnom papiru,niti ga ne namačem,samo tanjur ili što već je dobro namažem decoup.ljepilom(koristim ART POTCH DECOUPAGE-zeleni) i zaljepim.onda dobro,dobro pritišćem print,papir se sam namoči od ljepila,pritišćem tako da nigdje ne ostane ni malo zraka,papir mora ući u sve te utore i mora dobiti oblik podloge.ako je print mali onda ga ja malo proširim,ako pažljivo pogledate onaj četvrtasti vidjet ćete da sam i lijevo i desno bojala ja.desno sam čak crtala kuću,nijansiram oko printa da ga stopim s okolinom.čak mi je na četvrtastom falilo papira pa sam na print zalepila to što mi fali i onda ga bojala pa kad se dobro osušilo ljepila na podlogu.smislim prvo što ću staviti,motive sa salveta stavim odmah a kad već znam što ću staviti onda onu pozadinu koja će doći iza motiva salveta bojam i prilagodim tom motivu.tek kad je print pripremljen,motivi sa salvete zaljepljeni,tek onda ga ljepim.evo to je odgovor i za Maslačkicu.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 23:28
Ah, divna vam je ova pepeljara. Dugo sam ju promatrala. Na njoj se čak vidi i moja Lokva, taman je negdje na desnom rubu pepeljare. Morat ću i ja to napraviti i pokloniti ostalim članovima moje obitelji. Svi će se oduševiti. Jedino što mogu printati samo na običan papir koji onda namačem, ali možda mi uspije ako pepelja bude neka ravnija.
Inače, moje tacne su uspjele, jedna je već poklonjena, nisam ju uspjela ni poslikati ali ću napraviti još jednu istu. Drugu sam stavila na friško iz pećnice. Ovu poslikanu ću zadržati kako bih ju testirala, planiram ju dobro izmučiti.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 23:28
radovi su fenomenalni...ostavila sam oci tu!!! svaka cast!!
reci mi samo kako napravis da ti se na ovim tanjuricima i zdjelicama stopi rub salvete s podlogom...
ja se uvijek mucim,pa tebe kao strucnjaka pitam za savjet...

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 22:13
Kao i sve prije, za odličan!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:33
Tanjur četvrtasti je print stare razglednice Splita iz 1903. S obzirom na izložbe koje imamo sad U kaštel Starom i Trogiru treba mi malo etno motiva pa sam se malo bacila na narodne nošnje.

Na okruglom tanjuru je cedevita čaj prekriven sa struktur pastom i školjkama a slika je dva printa,print narodne nošnje i drugi koju sam upotrjebila kao pozadinu. Na maloj zdjelici list su isto 2 printa narodne nošnje a drugi je karta Dalmacije koju sam ubacila iza.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:31
Dalmacija u srcu,krasno Slave.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:26

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 00:08
Mima javi hitno jesu li u redu!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:37

Slavice, evo ja ispekla moje prve tacne. Eno ih hlade se u kuhinji.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 22:44
Zaboravila sam jučer pohvaliti radove. Ona pločica s vratima je skroz originalna. Dobra je to fora sa špagom i struktur pastom.
Inače, kupila sam danas lak za porculan, jedino nisam našla od Marabua već neki drugi ali nadam se da će i taj biti ok. I na njemu piše da se treba peći na 160 stupnjeva 5 minuta ali ja planiram napraviti po vašim uputama na manjoj temperaturi a duže.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:16
Slavice, hvala na pojašnjenju, a moram se i ja pridružiti čestitkama, slike su prekrasne, ali prozor me oborio s nogu.
Toliko je vjeran za ne povjerovati.
Imam tu salvetu, ali je nisam baš iskoristila, ti si puna ideja,bravo.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 09:18
Slavice - radovi ostavljaju bez teksta, sve jedno ljepše od drugoga! GenijalnoClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.