pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 36> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Panda ona slika što su cure ponovile zaslužuje da bude broj jedan u ovoj temi, zaista je prekrasno. No ljubice su ti super, a ona j zeleno-bijeli šaš i ja imam ograničen, jer se širi, ali zaista je prekrasan!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
hvala vam svima na posjeti
niho- cekaj da vidis moju zbirku bockavaca :)) triša vidio sam to u onaj panj si ga posadila :)) |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
stvarn ona gredica s kamenjem
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
ljubičice su za 5!
![]() ![]() |
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
![]() |
||
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
|
drago mi je da si opet tu, znaš da mi je tvoj kamenjar favorit.kad se samo sjetim slike kakav je bio i kako ga je mama dovela u stanje za uživanje
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
kamenjar je fenomenalan.....sljedeći zadatak ti je od mene jezerce za pokazati....
|
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
i meni se sviđa ovaj dio tvog vrta iako i ostalo ne zaostaje prelijepo nemam rijeći
![]() |
||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
hvala vam svima na posjeti pa da nastavim sa slikicama
![]() |
||
![]() |
||
|
lantana stablašica
![]() pandorea jasminoides variegata ![]() agava amerikana ![]() aloice na hrpi ![]() ajuga ![]() epiphilyum ![]() oxalisi jedan je otputovo sunceee ![]() hostica ![]() koraljna zvončika ![]() |
||
![]() |
||
|
cvijetna gredica ispred kuce
![]() ![]() delosperma i dvije dipladenije ![]() bockavci ![]() ehicornia crassipies ![]() pistia stratoides (neka je sva losa morat cu je van u jezero) ![]() |
||
![]() |
||
|
cvijetna gredica druga(i detalji)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
jao sad su mi prevelike slike a vec su ucitane uf sto to nevolim a ima sigurno jos stotinjak slika i vise oce to smetat??
|
||
![]() |
||
|
nastavljam s ovima negodno mi je sad sve brist pa ponovno ucitavat i mjenjat velicinu nadam se da nema ljutnje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TIJA samoza tebe ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() caselpiniana ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() clematis dr rubel(ja mislim) ![]() aloe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
magarčić
![]() kanal i cvijetnjak ![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
bile male ili velike zaista su prekrasne,a cvijeće kao u rasadniku,zaista predivno,uredno,skladno
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Od tolike ljepote zastaje dah. Plave perunike ispred kuće savršeno se uklapaju, jezerce me oduševilo, veće je ali vrlo slično mojem.
Sve ostalo je fantastično.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |