Korak po korak - VRT :) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posebne boje je ostić
![]() mislim da ove naslijeđene cvijećke od svekrve moraš paziti kao oko u glavi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Ha ha ha , pa bas i ne
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O susjedice imaš lijepi vrt a posebno cvijeće u vazama
![]() ![]() ![]() Nisi baš daleko od ekipe 051 a negdje u tvojoj blizini je i Primorka... pa možda vas udružene i ugledamo na nekoj našoj kavi!
![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Ja bih se jako rado odazvala na neku kavicu
![]() Tko je sve iz ekipe 051?
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila u tvoj vrt i ugodno prosetala njime
|
|
![]() |
|
Hvala ti na posjeti! Dođi opet
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
divan ostić i lantana, a mediteranske kombinacije jako lijepe
|
|
![]() |
|
Evo još malo mojih novih ljubimica kupljenih u Bauhausu jučer: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovo je procvjetalo u vrtu:
![]() ![]() ![]() ![]() cvijet moje buduće pasiflore
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nanica dobro došla na forum, imaš lijepo cvijeće, krasne kombinacije u vazama i dobar odabir iz Bauhausa
![]() Nadam sa da ćemo te i upoznati pošto si blizu Rijeke, svrati malo na temu "kava u Rijeci" (okupljanje forumaša), pa ćeš tamo vidjeti kompletnu ekipu 051
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo upravo kupljen klematis, ne znam koji dok ne procvijeta( a ima brdo pupova), dvije dalije, četiri obična prkosa i dva viseća. Slikice sutra jer ću ih slikati tek kad dodjem s posla.
|
|
![]() |
|
Ovako je to jučer izgledalo poslije posla. ![]() ![]() MM , kćer i ja smo farbali vrtni zid u bijelo. Danas jos jedna ruka i sutra ili preksutra sijanje trave. Da , dobro ste pročitali, sijati ćemo travu (znam da je kasno) da bar malo bude zelenije jer je uskoro kćeri rodjendan pa da mogu staviti tobogan, klackalice i ljuljačku za njene prijatelje.
|
|
![]() |
|
Ovako to izgleda sada, mojih ruku djelo
![]() ![]() ![]() ![]() Kad dodje travica na nju ide ljuljačka, tobogan i klackalica i za rodjendan je sve spremno.
|
|
![]() |
|
A ovo je moj dugo priželjkivani klematis
![]() klematis, dalije i isusove krune tri
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
lijepo, lijepo... vidimo se na prvoj kavici!
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Evo i mene susjedice u tvoj vrt
![]() Bravo, bravo, vidim da ti je sve šareno i cvjetno!
Mudro si šutila kad si bila kod mene, ali ispravit ćemo mi to
![]() Nadam se da ćete imati više uspjeha s travom od nas. Mi muku mučimo već godinama.
I da naravno da moraš na Ri kavicu, ja rijetko stignem, a cure su stvarno nenadmašne.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nanice,jako lijepo cvjeće imaš,a fotke su isto kao u profesionalca,sve Ti je supeeeerrr.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |