lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
postala si vrhunska majstorica,bravo!!!savršani su ti svi radovi,predobre kombinacije i nadasve maštovite!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepi radovi, posebno ovaj zadnji s bršljanom.
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
boce su prekrasne
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tko ne bi poželio ovakvu bocu - super je, jako maštovito!
![]() |
|
![]() |
|
Kombinacija. Podloga najpprije obojana u svijetlo zelenu,na nju lijepljeni komadiće salveta čupkani između motiva (šatirani).
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Divna ti je boca. Pdlogu si bojala ili je salveta takva šatirana?
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e ovo je predivno,a kutijica je tako romantična,jedva čekam nove radove
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Dobrodošla...
radovi su super... samo tako nastavi |
|
![]() |
|
ja sam se uo....zabrazdila!!!
Zarazila... sa salveticama. Hvala svima na pohvalama,pravi poticaj da čupkam, strickam, kopiram, mackam.... |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e pa neka sam i ja nekome inspiracija!!!hvala,hvala!Tanja ovo nije dobro-ovo je PREDOBRO,PREDIVNO!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tanja - dobrodošla!
Jako lijepi su ti radovi, svi odreda.....
![]() |
|
![]() |
|
Magarac ti je stvarno odličan. U potpunosti može konkurirati Slavičinim radovima. Slavica je i mene ovih dana inspirirala s morskim motivima. |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Tanja, tovarčić je prva liga... sve mi je super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |