OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 374> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni pakujci, strpljenje se isplatilo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh lupinis, lijep ti je, ja san sijala na jesen, niklo je nešto sad su veličine prsta, nešto mi se čini da će nestati kad pripeče. najbolje kao i ti kupiti sadnicu. pakujci i u tebe caruju. valjda će i moji ove godine sijani cvasti dogodine, a ja isto nisan strpljiva!
imaš lijepe klematise, vjerovatno im je po ljeti sudbina kao i mojima! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
uživala sam
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Strpljenje za pakujce se je isplatilo, krasni su
![]() Mačić imam i ja u lila boji i strašno ga volim samo u njemu uživam samo vikendom, je kad se vratim s posla on se se već zatvori tako da ga nikad nisam stigla slikat.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mogu li se i ja malecko poslužiti?
![]() ![]() Baš su lijepi tvoji pakujci,do prije par godina nisam ni znala za to cvijeće,a sad ga obožavam,daj probaj pokupiti sjeme od onoga žutoga,a ovaj zadnji baš ima poseban cvijetić.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
koliko ti pakujaca imaš
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za Anaidu, kad naiđe
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pakujčeki su mrak
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
U tvom vrtu izobilje svega,sad su pakujci na redu,a imaš ih bome u dosta boja
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam dali mi se čini ili su ove godine pakujci hit po vrtovima. I tvoji su prekrasni....
Inače ne zazivaj gužvu... netko bi mogao i ozbiljno shvatiti pa eto k tebi čete cvjetoljubaca od nekih 30 do 50 osoba.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znam da u puno vrtova caruju pakujci, pa i u mojem. Oduševljena sam ovim cvijećem.
Sjemenke sam dobila od Horti, posijala sam ih pred kraj ljeta 2009. Lani su se lijepo raširili, bilo je i cvijeća, ali malo i samo u jednoj boji. A ove godine .... pa strpljenje (nisam baš strpljiva osoba) se isplatilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovog sam kupila lani, ali nije cvjetao. Ove godine imao je samo jedan cvjetić, ali potpuno je drugačiji od svih ostalih ![]() ![]() Malo sam vas udavila, ali što mogu kad su tako lijepi. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok naša, baš mi je drago da si na sve nas pomislila!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
super bi bila ta kava samo nemoj danas kod nas je hladno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Floramye - hvala na imenu Nataly - ixiolirion je plave boje, ono crveno je grančica grevilee Mali Kaktus - lupinus mi nikne, ali ne naraste. Mislim da je u pitanju kvaliteta i dubina zemlje i vrućina. I ovaj ima samo taj jedan cvijet, ne naziru se nikakvi novi pupoljci. Bergenija - rado bi malo pogledala tvoj vrt ![]() Baka Bea - hvala ti, trudim se i učim, okviri su zadani - veličina vrta, kvaliteta zemlje, bura i suša, kamenje. Nekad bi htjela protiv prirode, pa nekad je i uspijem prevariti. Ponešto pokušam planirati, ali kod mene je dostupnost biljaka sužena, sva sreća pojavili su se u zadnje vrijeme međimurci i zagorci sa malo drugačijim biljkama, tako da ove godine imam desetak novih trajnica. Jedino u čemu sam dosljedna - kod mene nema biljaka koje se zimi unose u kuću, što može preživiti vani preživi. Krotiteljica kamenjara? Sviđa mi se. Da promijenim nick? ![]() Hvala vam svima na posjeti, volim s vama podijeliti svoje veselje Danas sam doma, sve stolice su mi na dvorištu - i vrtne i kućne (prala sam tapecirung), pa sam baš mislila kako bi bilo lijepo da tu svi zajedno sjedimo i brbljamo, baš bi lijepo "pala" jedna riječko-međimursko-zagrebačka-dalmatinska-slavonska............. i lošinjska kava. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja uzivam u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
prekrasno, uživam šečući ovim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I mi, Kontee baš kak veliš, i mi uvijek uživamo kod naše Otok!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uživaju tvoje cvijećke, uživaš ti, a bome i mi
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |