Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 203> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Krasan vrt, Korijenko, perunike su odavno omiljen cvijet, imam knjigu s 1100 fotografija, naravno za napasat oči, nema šanse skupiti ni manji dio. Toliko su lijepe da se stvarno čini da prekratko cvatu. Ima jedan mali trik za produžiti cvatnju, Ocvali cvijet treba otrgnuti povlačenjem prema dolje, lako se otkine i potakne otvaranje novih.
Ono ružičasto što ne znaš kako se zove, ako ima igličasto lišće zove se Gypsophila repens. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() šetala bi ja opet,po tvojoj hacijendi,a i ovako je ok.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ove slike za dušu su nahranile moju dušu!
slika ekipe na tvojoj hacijendi mi je prekrasna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nemam dovoljno lijepih riječi za opisati ovu ljepotu. Lijepo imanje i veliko srce
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() inače sve za +5 ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() I za kraj ovu sliku moram ponoviti da ju imam i na svojoj temi jer je predivna
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A sad čisto onako za moju i vašu dušu...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ukrasni luk i Gogin pakujac ![]() ![]() Moja nova heucerela
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantanin mališa Asterikus
![]() kampanule
![]() ![]() Jagodina waigela
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kao što sam i obećala stavljam slike svega pomalo što me uveseljava ovih dana na haciendi.......nešto je već i ocvalo (laburnum)dok ja dočekam svoj red za komp i prebacivanje na photobucket, pa krenimo baš s njim
Laburnum
![]() ![]() ![]() sad su ostale samo mahune....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iako sam sve to zgušton pogljedala va živo, obožavam te predivne slike tvojih perunika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Krasne perunike!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne boje perunika ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na divnim rječima. Perunike su stvarno divno cvijeće, pa nisu uzalud naš nacionalni cvijet, baš to i zaslužuju
![]() Nataly... moram danas brzo uslikati tu peruniku jer mislim da je već pomalo na odlasku.
Antonija.... ni ja baš nisam primjećivala perunike do dolaska na forum. Imala sam samo bijele i one obične plave a od irisa strarinski plavi, žuti i visoki bijeli. Na jednom mjestu su rasle bijele i plave skupa pa su pčelice dobro odradile posao i druge sam godine imala šatirane ili kako mi kažemo da su se zbaštardale. Takva mi je ostala samo jedna i ove ću ju godine odvojiti od ostalih da vidim dali će dati takvo isto potomstvo.
Malo po malo skupila sam divnu kolekciju, i drago mi je da imam dosta niskih, pola od njih mi nije još ni cvalo a divne su za popuniti kamenjare, samo imaju jednu falingu, kratko cvatu....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
perunike su ti prave ljepotice!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Perunike slatke, raznolike, baš su super!! Toliko boja.. sad radosno, susedica moja draga, čekamo nastavak slika koji si nam obećala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |