Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 136>
Korisnik
Poruka
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 16:35
Ako si nabavila fungicid probaj sačekati dan-dva. Možda je najsigurnije da ih orežeš. Podsjeća me to bjelilo na nešto što mi se obično koncem ljeta pojavi na pelargonijama. Nažalost njih nikad ne uspijem spasiti. Bolje da orežeš da ti ne zarazi ostale. Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 18:50
Evo je konačno u svoj svojoj ljepoti-crvena kako i treba biti. Uživo je svijetlija...

smile213smile84smile213smile84smile213smile84smile213

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 19:54
smile76smile76smile76smile76smile76smile76
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 19:54
Ovako izgleda uživo

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 20:38

Tu se vidi razlika dr. ruppela i Pillua

Neka se sve zeleni
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 21:12
Originalno poslano od člana Gricka Gricka napisao:

Ovako izgleda uživo

Grickaa, pa ovo je najljepši klematis ikad smile91
Kak se zove? Di ste ga nabavila?????
MLC je procvijetala, prekrasna je isto, baš imate super ukus za klemiće!
Tena 28.3.2010
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 21:26
Još malo slika mojih klematisa!

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 21:29
                                           sličnosti:

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 21:36
Lijepi su vam klematisi Lilie i Klematis. Hvala D.i.n.a. Nabavila sam ga kod nas u Obiju. Zove se Rebecca. I moja m.le Coultre je prepuna cvjetova.Smile
Anaida kako ti se zove ovaj tamni?
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 22:29
Prekrasni su Lilie. ClapClapClap
To oni vise iz tegle? Koji je ovaj crveni?
Neka se sve zeleni
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 22:54
Hvala!

Svi su posađeni u zemlju (ne tegle). Ovo što se vidi je neko aluminijsko pletivo po kojem se penju.

Dole je "Gladys Pacard" a crveni je "Kardinal Rouge".

Koliko raspoznajem Anaida ima isti raspored.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 23:40
Lijepi su vam klematisi, nadam se da ću ja jednom isto imati tako lijepe.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 07:06
Gricka, nsiam im znala imena, vi ste mi otkrile sada otkrile kako se zovu, hvala na tome!!

Bijeli je gladys picard, a tamno crveni cardinal rouge.

Lilie, baš si ti to lijepo otkrila da imamo istu kombinaciju!! Kad se moja još razraste, baš će biti zgodno usporediti slikice!! Smile 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 07:13
To smo i mislili da je Rouge Cardinal.
A izgleda kao da raste u tegli, znači oni su se popeli skroz tako visoko gore odozdo ili?

Dobio sam potvrdu iz Engleske da ih mogu bez problema orezat sad i da će oni ponovo potjerat i cvasti u ljeto. Usput naparavio sam mini staklenik za pikirance i sad će ponovo reznice u tegle pa u staklenik pa ih očekujem u velikom broju da će se primiti, jer se ove rane baš i nisu primile osim par.
Neka se sve zeleni
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 07:37
Moja m. le Coultre je tek sada počela cvjetati

Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 08:09
Jedan ali vrijedan!!Moj proljetos posađeni klematis(Dorothy Walton) već me je darovao prekrasnim cvjetom.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 08:22
Pravi ljepotan Morena.Tongue
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 08:31
Nama jedino nije procvao Jan Lindmark od ovih koji su trebali, ne znam što mu se dogodilo, raste normalno.
Neka se sve zeleni
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 08:43
Prekrasni cjetovi  smile71neznam kojeg posebno izdvojit jedino mi preostaje Rebeka jer nju prvi put vidim.

Moram se i ja pohvalit mojim prvim cijetom

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 08:49
Arim ljepši je tvoj nego taj na slici!!!TongueTongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,232 sekundi.