Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 136> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako si nabavila fungicid probaj sačekati dan-dva. Možda je najsigurnije da ih orežeš. Podsjeća me to bjelilo na nešto što mi se obično koncem ljeta pojavi na pelargonijama. Nažalost njih nikad ne uspijem spasiti. Bolje da orežeš da ti ne zarazi ostale.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Evo je konačno u svoj svojoj ljepoti-crvena kako i treba biti. Uživo je svijetlija...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() Tu se vidi razlika dr. ruppela i Pillua ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Još malo slika mojih klematisa!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sličnosti:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lijepi su vam klematisi Lilie i Klematis. Hvala D.i.n.a. Nabavila sam ga kod nas u Obiju. Zove se Rebecca. I moja m.le Coultre je prepuna cvjetova.
![]() Anaida kako ti se zove ovaj tamni? |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni su Lilie.
![]() ![]() ![]() To oni vise iz tegle? Koji je ovaj crveni? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Hvala!
Svi su posađeni u zemlju (ne tegle). Ovo što se vidi je neko aluminijsko pletivo po kojem se penju.
Dole je "Gladys Pacard" a crveni je "Kardinal Rouge".
Koliko raspoznajem Anaida ima isti raspored.
|
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi su vam klematisi, nadam se da ću ja jednom isto imati tako lijepe.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gricka, nsiam im znala imena, vi ste mi otkrile sada otkrile kako se zovu, hvala na tome!!
Bijeli je gladys picard, a tamno crveni cardinal rouge.
Lilie, baš si ti to lijepo otkrila da imamo istu kombinaciju!! Kad se moja još razraste, baš će biti zgodno usporediti slikice!! ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
To smo i mislili da je Rouge Cardinal.
A izgleda kao da raste u tegli, znači oni su se popeli skroz tako visoko gore odozdo ili? Dobio sam potvrdu iz Engleske da ih mogu bez problema orezat sad i da će oni ponovo potjerat i cvasti u ljeto. Usput naparavio sam mini staklenik za pikirance i sad će ponovo reznice u tegle pa u staklenik pa ih očekujem u velikom broju da će se primiti, jer se ove rane baš i nisu primile osim par. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Moja m. le Coultre je tek sada počela cvjetati
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() |
|
Pravi ljepotan Morena.
![]() |
|
![]() |
|
Nama jedino nije procvao Jan Lindmark od ovih koji su trebali, ne znam što mu se dogodilo, raste normalno.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasni cjetovi
![]() Moram se i ja pohvalit mojim prvim cijetom ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Arim ljepši je tvoj nego taj na slici!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |