Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 94> |
Korisnik | |
nala ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() pozdrav svima ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Pinus,
hajde nam slkaj te nove pelargonije calliope ako ikako mozes,bas sam znatizeljna da ih vidim,mislim da sam pre dve godine imala neku sa tim nazivom ako se dobro secam bila je polupuzeca,vrlo bujna... |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Olja za sada ne mogu reći ništa niti pozitivno niti negativno o Pelargoniji calliope. Boja cvijeta je tamno crvena a sama izgleda kao tri puta uvećana Pelargonija zonale. Navodno naraste do visine od 60 cm (?) a u širinu otiđe navodno do 1m (?). U vrtnom centru gdje sam ju kupio preporučili su sadnju u viseće košare. Odustao sam od toga jer kod mene stalno puše i posadio sam Kaliope u malo veće tegle. |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Pinus,
stvarno je bujna vec sada,jedva cekam da vidim cvet kakav ce da bude,vidim da ce to uskoro biti....moja Pelargonija sto sam je spominjala je bila u istnu visoka i do 1m a i listovi su bili slicni i tvojoj,a cvet je bio tamno crven i tamno roza...jako je bila bujna i kao sto rekoh spustala se samo tek toliko koliko je visina saksije...vrlo zahvalna za uzgoj. Cekacu jos cvet da joj vidim,pa da uporedim ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra koji spektar boja kod tvojih Pelargonija.
![]() Pelargonije mi imaju neki starinski šarm i jednostavno ne mogu bez njih. U usporedbi sa nekim drugim cvijećem relativno su lagane za uzgoj i moj su favorit br. 1 |
|
![]() |
|
Tratincica44 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 49 |
Silvestra, krasne su.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
E za ovu boju kazu da je vatrena...posebno je lepa sto su joj listovi tako tamni...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nova pelargonija koju sam dobila od mame ![]() ![]() baš mi se sviđa boja |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Jako je lepa,zdrava i jedra!
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ja Ti volim od svake biljke koja mi zapne za oko imati po jedan primjerak,tako sam danas zamisli u Konzumu ugledala teglicu sa već odcvalom bjelom azalejom,ali pošto je koštala svega 5 kn ja sam je kupila
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra, napravila si dobar posao, 4 Azaleje za 5 kn. To što ima odozdo nekoliko suhih grana nije presudno. Važno je da je vrh zdravi, iz vrha će krenuti nova rast. Da ne bi potpuno skrenuli sa teme evo cvijet jedne ovogodišnje tamno crvene P. zonale. Sunce i fotoaparat su krivci što boja ne odgovara originalu. U stvarnosti je tamno tamno crvena. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() prepreljepe,pravi si mago.A i ostale ne zaostaju,ja još učim,ali trudim se.
Silvestra i Anastazi,i ja bi skakala,da su moje takve
![]() |
|
![]() |
|
![]() Kaliope procvijetala. Slikao sam ju u društvu sa pelargonijama zonale da dobite bolji dojam kako u stvari izgleda. U prve dvije tegle su ovogodišnje pelargonije i to: zonale i kaliope. U desnoj tegli je godinu dana stara Pelargonija zonale. |
|
![]() |
|
Pinus, sad sam se vratila stranicu unazad,pa ne mogu da verujem koliko su ti porasle za samo nekoliko dana.Koliko su samo listova dobile,divne su!
Kaliope su sad kao ova proslogodisnja,izgleda da ce stvarno biti dzin...uziva kod tebe... |
|
![]() |
|
kdaca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Pozdrav svima.Imam par zardinjera sa obicnim pelargonijama,na balkonu,juzna strana,pod nadstresnicom.Lijepo su mi krenuli cvjetici,i odjednom se pojavile sa donje strane smedjkaste nekupine,nisu fleke,i pupovi su se osusili. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |