OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293294295296297 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel pomaže?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pomaže trenutno, često treba ispirati usta-grlo tom vodicom - s tim da moram napomenuti da ja ne znam baš najbolje grgljati pa su to komedije u kupaoni
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Šetam tvojim vrtom i punim baterije,ljepotom,slasću i mirisom,raj za dušu.
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
uživala sam pravo, predivno ti je cvijeće!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja sam uživala opet u tvome vrtu. Ovaj puta su moji favoriti pakujci ( i ja sam ove godine dobila dva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za danas - izvještaj o sukulentima.
Kod njih nema tako puno promjena kao kod ostalih biljčica. Ali kad gledam slike od prije dva mjeseca, kad sam dio njih iz teglica presadila u vrt, ipak se vide promjene. Narasli su i cvjetaju, neki su pri kraju cvatnje, a neki tek počinju. ![]() Prve su počele cvjetati echeverie agavoides, pupoljke su imale još u zimi, evo ih sada ![]() Crvena kalanhoa cvate već više od dva mjeseca ![]() Pridružila joj se i bijela ![]() Evo još nekih koji cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dženi s kečkama ima dugokosu prijateljicu ![]() I za kraj - žuti sedum ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasni su ti sukulenti obožavam ih ,kaktuse ne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pogledala izvještaj o sukulentima i i i ostala bez riječi.
![]() Tvoja Dženi ima prilično duge kečke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Iako nisam ljubiteljica sukulenata ne mogu a da ne pohvalim ove tvoje slike. U nekoliko navrata sam se vraćala pogledati ovu divotu. Nemam riječi! |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasno kao i uvijek...Prekrasni pakujci koje si ove godine otkrila i naravno sukulenti...Prava si kraljica sukulenata...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako si ti mene zarazila s tim sukulentima! Svo mi je cvijeće lijepo, ali kad njihove slike vidim, pa još ovu prvu ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
echeverie
![]() dali ti zimi budu u vrtu, ili ih unosiš u kuću, pozdrav. ja tek ove godine imam nekoliko na balkonu, pa ne znam dali ih ostaviti van ili u kuću.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno si kraljica! Koliko je Dženi stara, koliko joj treba da tako naraste? Meni se čini da moj buritto ne raste baš brzo. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dženi je prava mačka, a i prijateljicu si joj lijepu našla
![]() Sukulenti su ti krasni, Otok! Posebno ovi rascvjetani!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana K - ne znam od kuda si, ako si na kontinentu, onda ih sigurno moraš unijeti u kuću. Moji sukulenti su uvijek vani, u zimi su sklonjeni pod terasu da im ne bi bilo previše kiše. Sada je dio posađen u vrt, do zime ću valjda smisliti kako da ih zaštitim.
Anastazija, ja i godine smo ti malo posvađani, mislim da Dženi ima tri godine, ali znam da je iz početka slabo rasla, ali lani u 9. mjesecu imala je "kečke" (sad sam tražila slike), sada su gotovo dvostruko narasle, a i "šiške" su puno duže ![]() A danas sam se naljutila na brata i šogoricu, bili su u Rijeci, između ostalog i u Baumaxu. Zvali su od tamo da li da mi nešto kupe od cvijeća - kažem, nemojte, nemam mjesta, znate i sami. I danas pogledam što su sebi kupili - između ostalog i nekoliko sukulenata, sve koje imam, mogli su to lijepo i kod mene uzeti, nudila sam im neki dan, ali nisu htjeli ![]() Ali sam zato dobila čuvarkuću, onog sa "paučinom" ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293294295296297 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |