Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anastazijin_   zeleni raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anastazijin_ zeleni raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 125>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 20:58
imaš puno smisla, bravo za kreativnostClapThumbs%20Up
ovaj kutak s hostama i koprivama odlićno složensmile113
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 20:34
prekrasan ti je vrt tesko je bilo sta izdvojiti sve ima neku svoju carClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 21:52
Vrt je krasan i jako bogat, slažem se sa Misty .....ova slika sa karanfilićima je  posebna!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 06:39

Kod tebe je sve tako uredno i istovremeno tako raskošno!

Prelijepi su!
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 22:38
predivno je obilaziti tvoj vrt
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 22:32

Bako samo ti navrati na salatu kad god hoćeš, uvijek si dobrodošla, čekam te!
                                smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 18:50
Prepredivno. Veliki krasni park, zelenilo... cvijeća puno.... azaleja i klinčeki su mi ovaj tren favoriti.
I onda povrtnjak.... ona salata mami ...
Skoro sam zaboravila a koprive...Thumbs%20Up 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 15:13

Korijenko, hvala ti, pohvala mi puno znači, pogotovo od nekog ko ima vrt kao ti.   smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:59
Anastazija, tvoj sam vrt z guštom opet pregledala od A do Ž,za mene je to bio praznik za oči, kao da sam listala "Moj lijepi vrt"
Vrt ti je fenomenalno sređen sa puno ukusa i ja za takve vrtove znam reći da je "delikat" (fin)
Ništa neću izdvajat jer je sve famozno i ne bi htjela da se bilo koja biljkica u tvom vrtu "osjeća manje važna" Big%20smile,  samo ću ponoviti sliku koja je savršena za opuštanje, odiše  mirnoćom......

smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:52

Jesu, dobile su stalno mjesto i nadam se da budu zadovoljne, ja ću ih paziti i maziti i zvati ih hostice LOL.
Sa koprivama i svim ostalim imam zadnjih par dana problema jer mi ih nekaj jede, a neznam kaj. Svaki dan ima sve više rupa po listovima, a dalije su pojedene, neki grmići, skroz do dole. Najgore je kaj neznam s čim se borim (puževi nisu). Bojim se da su možda neki skakavci ili gusjenice, a ništa ne vidim  Confused.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 10:18
smile126Vidim da si ''pramajkama'' našla stalno mjesto i to me veseli.
Neću ponavljati fotke, ali hostinjak ti zgleda prekrasno. Ukrasne koprive sam i ja lani, dok je moj vrtek bio poluprazan sadila među hoste, ali ove godine je ''gužva''.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 16:09

Draga Anaida, drago mi je da te vidim tu. U velikom kamenjaru ću još pričekati na neku veću bujnost, vjerojatno do sljedeće godine. Tu ima manje zemlje, to je pravi kamenjar, pa biljke ne bujaju tako naglo. Znam kaj voliš, za tebe će biti jedna slikica kad moja  "aleja lavanda" procvjeta, sad je sva u pupovima Smile.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 15:57
I sunčane i sjenovite gredice su lijepe kod tebe, draga Anastazija.. Kad uloviš priliku, slikni nam veeeeliki kamenjar izdaleka, da vidimo kako napreduju biljkice.
p.s. ona slika s kaduljom kao da je na Hvaru nastala! Taj kamen i sunce, i kadulja.. i kao da je iza terasa.. Odlična slikica! Naravno, lavanda je moj favorit, ali to vjerujem da već svi tu znaju Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 15:55

Nona, posađen je u zemlju, ne zaštićujem ga i cvjeta žuto, pred kraj zime, dok još ni listova nema.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 14:15
Anastazija ovaj tvoj zimski jasmin je u zemlji koliko vidim dali cvjeta žuto ja sam kupila jedan kod nas na sajmu lišće mi slići na ovog tvog neznam dal da ga ostavim u loncu?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:53

To bi bilo sve za danas.
Svima šaljem puno pozdrava i  smile79.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:51

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:50

Klematis i zimski jasmin su se malo spetljali

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:49

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:48

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.