Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mimulus - Mimulus aurantiacus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mimulus - Mimulus aurantiacus

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 20:56
Prekrasan je, kod nas nisam vidjela da se prodaju biljčice, još nije taj lijepi cvijet  ovdje poznat.Unhappy
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 19:02
Mamilussmile95
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 14:24
Vrlo su lijepe
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 12:19
Enrikova nona, prekrasni su. Još nisam vidjela uživo osim mojih buhica koje skoro da i ne rastu......
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 10:56
moj crvenii  krem
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:52
Milice ,vjerojatno ne grješiš u ničemu jer ja sam digitalis do sada puno puta sijala i nikad ni jedan nije niknuo,a sa ostalim biljkama nemam problema.smile157
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 09:50
Posijala sam mimulus , odavno i jako slabo raste. Ako nastavi  rasti ovakvim tempom, bit će za presađivanje otprilike na godinu. Ne znam učemu griješim.!?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 09:08
Predivno.Moja boja.Još da je uz njega nešto ljubičasto.Moja kombinacija iz snova.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 23:37
URL[=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/mamilus/24734.aspx][/URL]Evo i žutog...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 02:15
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 18:24
Pozdrav svima, imam mimulusa na trznici u Sesvetama 5 kn je sadnica, predivnih boja, al morate biti brzi da se ne prodaju zato svi na trznicu u Sesvete  pored HP.
Pozdrav
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:15
Mimulus je zahvalna biljka i kupila sam još crveni i žuti,a vidjela sam da imaju i bjeli koji malo vuče na oker.smile71
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 18:57
Biti će ga na sajmu u koprivnici  - Prelogu

Čovjek mi je rekao da  će biti 29.04., 30.04. i 01.05.
Neznam točno..
Evo njihovih stranica

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 22:43
Ja sam danas na štandovima ispred Glavnog kolodvora u Zagrebu samo kod jedne gospođe našla mimulus i to u žutoj ,ciglastoj i ljubičastoj boji.Kupila sam si samo jedan ljubičasti da vidim kako će to meni uspjevati,a čujem da se sam zasije i da dalje nemam brige sa njim oko nabave,sijanja i slićno kad ga jednom posadim.smile83
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 23:13
AKO NIGDJE NE NAĐEM SJEME,VALJDA ĆE BIT BILJČICA NA PLACU ,PA ĆU ZA NA GODINU POKUPITI SJEME.MORAM SE NEKAKO DOČEPATI TE BILJKE.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 08:48
ja sam bila ljubičaste boje posadila u vrt i puževi su je doslovno srezali do jutra,susjeda ju je stavila u teglu i divno joj je cvala,pokušat ću je nabavit a onda u teglu 
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 22:25
Sve sam u Zagrebu pretražila,ali MIMULUSA nigdje nisam našla,do kad ga najkasnije mogu posijati da mi ove godine cvjeta jer ga silno želim i ako ko zna nek javi di ga mogu kupiti'smile149
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 08:40
surfajući pronašla sam ga u ponudi Vrtlarije Pavetić u Varaždinu, ali samo u žutoj boji...

Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:35
Pozdrav, prije 2 god sam nasla mimulus slucajno na floraartu u Zg, cijena mu je bila isto kao i surfinijama, oko 5 kn,nisu bas dugo izdrzale kao surfinije al su bile predivne. Necete vjerovat nagodinu mi je nikla sama od sebe, vjerovatno je bacila sjeme, i bila je predivna.
 Susjeda je isto tako dobila par sadnica, redivnih i posadile smo ju u zemlju i cvsmile64jetala je cijelo ljeto i pocetak jeseni, ako se pocne susiti samo ju malo podrezete i ona nanovo tjera.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 10:52
Belina, mislim da je još dosta prerano za potragu, mislim da tek polovicom travnja, možda i kasnije, ali svakako bi bilo dobro da na ovim stranicama napišemo kada i gdje ga vidimo u prodaji...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.