Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 125> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imaš puno smisla, bravo za kreativnost
![]() ![]() ovaj kutak s hostama i koprivama odlićno složen ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan ti je vrt tesko je bilo sta izdvojiti sve ima neku svoju car
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vrt je krasan i jako bogat, slažem se sa Misty .....ova slika sa karanfilićima je posebna!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe je sve tako uredno i istovremeno tako raskošno! Prelijepi su!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno je obilaziti tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bako samo ti navrati na salatu kad god hoćeš, uvijek si dobrodošla, čekam te! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prepredivno. Veliki krasni park, zelenilo... cvijeća puno.... azaleja i klinčeki su mi ovaj tren favoriti.
I onda povrtnjak.... ona salata mami ...
Skoro sam zaboravila a koprive...
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Korijenko, hvala ti, pohvala mi puno znači, pogotovo od nekog ko ima vrt kao ti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Anastazija, tvoj sam vrt z guštom opet pregledala od A do Ž,za mene je to bio praznik za oči, kao da sam listala "Moj lijepi vrt"
Vrt ti je fenomenalno sređen sa puno ukusa i ja za takve vrtove znam reći da je "delikat" (fin)
Ništa neću izdvajat jer je sve famozno i ne bi htjela da se bilo koja biljkica u tvom vrtu "osjeća manje važna"
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Jesu, dobile su stalno mjesto i nadam se da budu zadovoljne, ja ću ih paziti i maziti i zvati ih hostice ![]() Sa koprivama i svim ostalim imam zadnjih par dana problema jer mi ih nekaj jede, a neznam kaj. Svaki dan ima sve više rupa po listovima, a dalije su pojedene, neki grmići, skroz do dole. Najgore je kaj neznam s čim se borim (puževi nisu). Bojim se da su možda neki skakavci ili gusjenice, a ništa ne vidim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() Neću ponavljati fotke, ali hostinjak ti zgleda prekrasno. Ukrasne koprive sam i ja lani, dok je moj vrtek bio poluprazan sadila među hoste, ali ove godine je ''gužva''. |
|
![]() |
|
Draga Anaida, drago mi je da te vidim tu. U velikom kamenjaru ću još pričekati na neku veću bujnost, vjerojatno do sljedeće godine. Tu ima manje zemlje, to je pravi kamenjar, pa biljke ne bujaju tako naglo. Znam kaj voliš, za tebe će biti jedna slikica kad moja "aleja lavanda" procvjeta, sad je sva u pupovima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I sunčane i sjenovite gredice su lijepe kod tebe, draga Anastazija.. Kad uloviš priliku, slikni nam veeeeliki kamenjar izdaleka, da vidimo kako napreduju biljkice.
p.s. ona slika s kaduljom kao da je na Hvaru nastala! Taj kamen i sunce, i kadulja.. i kao da je iza terasa.. Odlična slikica! Naravno, lavanda je moj favorit, ali to vjerujem da već svi tu znaju
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nona, posađen je u zemlju, ne zaštićujem ga i cvjeta žuto, pred kraj zime, dok još ni listova nema. |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Anastazija ovaj tvoj zimski jasmin je u zemlji koliko vidim dali cvjeta žuto ja sam kupila jedan kod nas na sajmu lišće mi slići na ovog tvog neznam dal da ga ostavim u loncu?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
To bi bilo sve za danas. Svima šaljem puno pozdrava i ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klematis i zimski jasmin su se malo spetljali ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |