Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 85> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rose, nemoj ih vaditi nikako - jedino ako ih možeš staviti negdje u vrt-kažu da tad bolje napreduje lukovica. Nemoj biti razočarana, ako si poštivala sve njegove zahtjeve cvat će ti iduću godinu- sve ovisi o veličini lukovice....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
moji od lani pustaju samo lišće,od cvijeta nista,neznam dali mi je jedan od njih 8 cvjetao. da ih izvadim pa opet posadim?
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Blago Tebi,moj samo pušta lišće i nije cvjetao.Jedva čekam sljedeću godinu da se iskaže u najboljem svijetlu...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, Tea, sada je ovo zadnji cvijet amarilisa ove godine. Jednog sam od prije oprašila i bit će , nadam se, sjemena.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Milica7 predivni su...ja obožavam amarilise!!!
Zvjezdana drago mi je da Ti je konačno krenuo,ljepo je čuti kad se ljudi vesele ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
ma tea skepticna sam bila skroz jer meni ta lukovica vec par godina nece procvjetati nikako :D sve sam krivo radila sad sam napokon valjda pogodila :D
evo raste sad stapka kao luda nadam se da ce imati bar dva cvijeta :S |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Pćelice,jako je lijep,slatkica.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
jučer obadva otvorena...
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Hana,oprosti nisam vidjela pitanje do sada,lukovice amarilisa može se još kupiti u manjim seoskim biljnim apotekama,oni ih manje prodaju nego veliki centri,kad god posadiš lukovicu ona ako namjerava,cvjetat će i nije je kasno posaditi,samo naprjed.
![]() |
|
![]() |
|
Pčelica7 super izgleda...još samo da se otvori i bit će veselja.Ja mislim da bi trebao imati 2 pupa,da...
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ovo je moj prvi amarilis u životu...kolegica mi je donila lukovicu početkom 4-og miseca, jel ovo znači da bi mogao imati dva cvita?
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Zvjezdana zašto bi uopće nešto krenulo po zlu?Zato jer je kasnije krenuo ili?
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
moj je napokon krenuo rasti pup vise sve me zivo zanima sto ce na kraju ispasti od toga svega
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Ja mislim da Ti je kasno...ja sam probala prije mjesec dana i bio je kasno i nisam ih više našla.Ako možeš probaj,ali njihovo je vrijeme od 2. do 4.mjeseca tako da,nažalost,ništa od toga.Ja Ti držim fige da ih nađeš
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
dali mi je sad kasno?
vidim da su vaše već procvijetale da probam ili da čekam proljeće? hvala!
|
|
![]() |
|
hanaK imaš ih od 2. pa do sredine 4.mjeseca u većinom svakoj poljoapoteci i cvjećarnici gdje prodaju lukovice i sjemenje...Ljudi ih većinom kad ih kupe drže još na tamnom i toplom da potaknu cvjetnu stapku i korijenov sistem a kad se pojavi cvjetna stapka ili list (u mom slučaju) onda idu na svijetlo...
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
silvestra prekrasno.
![]() morat ću i ja sljedeće godine posaditi. Kad se sade lukovice, na jesen ili proljeće i gdje ih mogu nabaviti?
|
|
![]() |
|
Srce Si Silvestra
![]() |
|
![]() |
|
Samo se dobri ljudi znaju veseliti malim stvarima i cvjeću Teo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |