Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 43> |
Korisnik | |
emka ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[IMG]http://t0.gstatic/imagesq=tbn:ANd9GcT8Es0STzhs8AnSUYXGOKIqjexjqM3K1X7FW3QhXCsBRJyNIXEW7vt4Aqc" height="96" width="171" />
Pomoć koja je ovo biljka i da li je trajnica. Hvala svima. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
BOŠKA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Bok društvo,Ja sam nova na ovom forumu.Zna li netko gdje mogu nabaviti bijelu gliciniju?
|
|
![]() |
|
emka ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 82 |
Pitam jer sam shvatila da dobro cvatu na suncu al im ke rizom veoma plitko (zemlja je ilovača) pa kad upekne sunce listovi ako se ne zalijeva obilno malo vrhovi požute. Pretpostavljam da ni malčiranje nije poželjno. Hvala.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Irisi barbata najbolje uspjevaju na sunčanom mjestu. Zemlja treba biti propusna i hranjiva.
|
|
![]() |
|
Hvala, a vaša iskustva sa perunikama ???
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neven voli sunce i cvate cijelo ljeto,voli se sam rasijavati,imam ih po cijelom povrtnjaku,a nisam ni jednog posijala.
|
|
![]() |
|
E da još pitanjce, naišla sam na već postojeće stanje, posađene perunike al su dosta ispod bora (pitam se zašto su tako posađene) koliko znam ispod bora baš teško da nešto uspijeva, od cijele skupine rizoma pojavi se tek jedan ili dva izrasla cvjetka. Ima li tko iskustva kako gnojiti možda da više cvatu. Pozdrav
|
|
![]() |
|
Ima li netko iskustva na nevenom kao biljem. Naime kupila na placu gotovu biljku i mislim je sada posaditi gdje je cijeli dan sunce, no nisam sigurno koliko dugo cvate??? Hvala.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Dobro došao !!! ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moreno232 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
to sam kod stare uslika,a ne znam ti ja puno o njemu,znam da ga je preko zime držala u kući i bia je sav osušen i nikakav,prije nekih misec dana ga je iznela na terasu i kroz dva-tri tjedna je procvjeta,mogu je pitat kad budem iša do nje za održavanje ak se sjetim pa ti napišem,nisam ja baš neki za cvijeće,imam dva na balkonu a i oni su mi lagani za održavanje jer su umjetni ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moreno ovaj mimulus je divan... je li to tvoj?
ako jest, ajde mi daj savjet kako se brineš op njemu - mjesto na suncu/sjeni, zalijevanje - koliko često i slično ja sam ga jesenas (jedva) nabavila - pelcer, i dobro se držao cijelu zimu, nedavno čak imao i par cvjetova, a onda se odjednom počele sušiti grančice... ne znam što mu bi, a bojim se da nepovratno propada |
|
![]() |
|
moreno232 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
dobio sam odgovor,Mimulus aurantiacu u indetifikaciji biljaka topic,hvala na pomoći svejedno
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovaj cvijet je zaista lijep.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ne znam,stvarno znam jako malo o cvijeću,malo sam guglao i meni se učinila surfinija dosta slično ovome,samo mislim da su bili ljubičasti cvijetovi |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Moreno, ovo je predivno.....da nije neka vrsta surfinije, ali nisam do sada vidila ovu boju !?
|
|
![]() |
|
molio bih vas za pomoć,trebao bih ime ovog cvijeta,ne razumijem se baš u cvijeće i sve šta ide uz to ali eto ako pomognete meni pomogli ste još nekome
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Prelepo cveće, zaista uživam u posmatranju.
|
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |