Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 104> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamirisali zagorski bregeki
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odmah sam zabilježila da lupinusu moram dok ocvate odrezati stabljiku kaj bu mi opet cval!
Dakle, to sam naučila ali sam i puno prekrasnih cvjetića vidjela!
Pakujci, karanfilčeki, travica red baron, gailardia, kadulje... Ljepe ti je, jako ljepe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lijepa šetnjica!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wowo prekrasno je kod tebe, puno boja i vrsta
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
djevojčice, drago mi je da ste prošetale po brijegu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo i mene.....................lepo ti je sve.........drago mi je da ti karanfilčeki cvjetaju!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno su lijepi, rascvjetani bregi!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Obožavam božure a tvoji su prelijepi,ja nemam mjesta za njih
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
od 24.svibnja ništa nisi pofotkala
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
onda da to ispravim
![]() kiše ovih dana su pomogle cvijećkama da se odmore od onih groznih vrućina tako da polako sve kreće cvasti... tritomice su skoro već i ocvale ![]() ![]() ova je velika narasla ![]() /vrt%20i%20cvijece%202011/IMG_3646.jpg"> ![]() ![]() ![]() travice su počele cvasti ![]() ![]() ![]() a kraj njih gailardije...njih posebno volim jer su zahvalne i predivno cvatu do jeseni ![]() a ova se nije mogla odlučiti koje bi boje bila ![]() plamenac ![]() ove godine je ljiljan sv. Ante baš fit ![]() ![]() ![]() stolisnik se zacrvenio ![]() ![]() rubens ![]() nisam nikako mogla uhvatiti bijelu gauru kako spada ![]() campanula medium ![]() nigele su se po čudnim mjestima rasijale ![]() ove godine samo bijeli digitalis i čekam žutog da procvate ![]() divizma je počela...slatki su joj cvijeteki (zanemarite ono suho iza kaj sam zaboravila odrezati ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma neka je i ruber postao rubens
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ahoj koka, u pozadini tvojih fotki, iza onoga kaj je u prvom planu, lijepo se vidi svježa zelena trava, voćkice i to mi se jako sviđa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oduševila me crvena ruža, normalno, kad ja volim crveno cvijeće, tako puno pupoljaka, super izgleda...a i tritomice su mrak, naročito, hmmm, crvena, jako mi je lijepa. Gailardije su ti se fino razrasle, lijepi grmek je to, štosno izgledaju kada ih ima ovako više, ona falšna je baš zanimljiva, pčelice se zaigrale
![]() I na kraju, očarale su me trave, ona s ružičastim metlicama je krasna...
|
|
![]() |
|
Otok jel vidiš kako sam ga preimenovala
![]() rumenka ![]() i ovogodišnji klematis je počeo ![]() ![]() ovi su bili na pola gotovi kada sam ih posadila i oporavili su se :) ![]() čini mi se da je to medekova kopriva uspješno prezimila ![]() coreopsisi su ko sunčeka :) ![]() ![]() i hostice kreću polako ![]() ![]() klerodendrum napreduje ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jako me zanimala divizma, nikako mi ne otvara tu sliku. potam se je li to ona samonikla biljka koju u nas zovu tako!
svo tvoje cvijeće je lijepo i sviježe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kontić ma cviječe ti je prekrasno, za uživati u njemu. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Malo sam se šetala po bregima (zapuhah se), malo oko bacila. Kao što RS kaže, niš posebno.
![]() Ona neodlučna gilardija mi je preslatka! Meni ove godine jedna jedina procvala, nemam pojma kaj im je. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |