Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 85> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bodljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Prekrasno!!!!!!!!!! Kad vidim ovu ljepotu tako mi je žao što su moji amarilisi u totalnoj komi....... morat ću malo bolje proučiti ove puste stranice i upiti sve savjete...
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Zvjezdana
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Jagoda svaka čast još nisam vidio ovako ljepe amarilise.Prekrasni su ti svaka čast oduševljen sam.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Zvjezdana super veselimo se fotkama
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
moj prvi se otvara imat ce tri cvijeta nisu bas veliki ali ja zadovoljna :D uslikam kad se otvori
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Drage moje ljubiteljice amarilisa SUNCEEEE, ZVJEZDANA, 2201TEA, MILICA7, MORANA, SILVESTRA, NICHIL i FLORAMYE hvala na komplimentima za amarilise...Ovi na slikama su stvarno posebni, a kupljeni su na sajmu cvijeća u Pordenone- It lani. Posađeni su lani i bili su u vrtu cijelo vrijeme bez vađenja i sad su ponovo procvjetali, samo na kratkoj stapki. SUNCEEE, hvala za savjet o lukovicama.Moji amarilisi su uglavnom od lani u vrtu, ali nekoliko ih je još u pitarima. Nemam baš puno mjesta u vrtu ali probati ću ih još nekoliko ugurati... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Jagoda, ovi su za
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Jagoda...divni si...
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Jagoda,prekrasni amarilisi,nemam riječi da se izrazim kako su lijepi.
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ovo nisu dupli ovo su trostruki
![]() i izgledaju prekrasno unatoč patuljastom rastu ![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jagoda, da li tvoji, ovi sa slike, amarilisi formiraju sjeme? Jako su mi lijepi.
|
|
|
|
![]() |
|
Jagoda nemam rijeci kolko su predivni....zbilja ostavljaju bez daha.Svaka cast na ovakvim amarilisima...
|
|
![]() |
|
ajme ovi dupli su predivni :)
moj ce izgleda imati 3 cvijeta ja zadovoljna :D |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
jagoda, ako imaš mjesta stavi ih sve u vrt- kažu da tad lukovica bolje napreduje.
Prije zime ih izvadi, pusti da se listovi osuše, stavi ih na tamno i hladno a kad vidiš da su sami od sebe počeli ponovno tjerati posadiš ih u tegle ili odmah van ako nema opasnosti od mraza....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Cure drage vidim da volite amarilise..Moram priznati da ih i ja volim jer cvijetovi su stvarno prekrasni. Imam ih dosta, nešto u vrtu, nešto u posudama. Neki su već ocvali a oni vrtni cvjetaju sada..Međutim ove godine dosta njih nije cvjetalo, izrasli su samo listovi kao i kod dosta vas. Razlog ne znam...Ja ih ništa posebno ne tretiram niti gnojim, možda je u tome greška...U jednoj posudi još od moje mame, ima 5 lukovica i uvijek cvjetaju..Ove godine nema niti jednog cvijeta, samo listovi...Molim savjet da li da ih vadim ili da čekam drugu godinu?
Međutim oni koji cvjetaju, dva od njih imaju kratku stapku, cvijetovi su skoro na podu...Još je ostao jedan koji ima pupove, slike kad se otvore...Evo ih u svoj svojoj ljepoti...
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Super sa Si uspijela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da,i ja se tako nadam sunceeee.Držim fige rose
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |