nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 24> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() moj mini plastenik ![]() |
|
![]() |
|
ruža Vivaldi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nešto slikano jutros:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Koliko sam samo posjetilaca imala dok me nije bilo.Izvinjavam se što tek sada odgovaram na posjete.
Enrikova nona dođi opet biće novih slika. Magnolija sada se već uveliko može sjediti u vrtu, samo da se ima malo više slobodnog vremena. Dijana 7566 žardinjere su djelo ruku MM. Josipa od tebe imam digitalis,crvenu gailardiju(imaju i žute)mislim i kokotić.Moram uslikati sada kada su već u cvatu.Hvala puno. Silvestra šteta što amarilisi ne cvijetaju duže.Već prolaze.Još par cvijetova i gotovo do iduće godine. |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nuno,prekrasan Ti je amarilis,drvene žardinjere,baš je super.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Krasno Nuna.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve je lijepo, a posebno mi se svidjaju zardinjere
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
nuno prekrasno, valjda će konačno otopliti da se može sjediti vani i uživati u takvoj ljepoti
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sve je prelijepo amarilis
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala Van svima na posjeti mome vrtu!
Mimar žardinjere su tek juče do kraja popunjene.Biće tu šarenila.Amarilis mi nije nikada ovako procvijetao. Tija jeste prekrasan,šteta samo što cvijet neće dugo trajati. Baka mislim da će žardinjere još ljepše izgledati kada cvijeće poraste.Možda nisam trebala baš ovu kombinaciju staviti ali neka se šareni. Alisa mogu ti reći da svakim danom sve više cvijeta mada bi trebalo malo više sunca. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nuna,stiglo proljeće na velika vrata kod tebe!Predivno ,cvjetno i šareno...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je prelijepo, ali žardinjere su posebne, one, amarilis i kamenjar
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja drugo nisam ni vidjela od ovog ljepotana .... preprekrasan je!!!!!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Nuna, zardinjere su ti bas originalne a amarilis ti je za 10+!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |