Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a prazna mjesta za markice nadam se da će ih popuniti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ima, ima. greške neznanja su ispravljene
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajd ponovo nema niš
|
|
![]() |
|
ovo "djelo" nastalo je u 10 minuta, zato je malo zmuljano. Dakle, sin putuje (tj. otputovao je juče) i kako da na aerodromu u svoj količini kofera prepozna svoj (koji do sada nije imao nikakve specijalne oznake) a bedževi koje je on htio staviti nisu dolazili u obzir jer postoji mogučnost da neki drugi kofer zapne o to i potrga njegov nastalo je ovo (hvala šablonama)
![]() ![]() i ovako je kreno na put preko "bare" na 3 mjeseca |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pozdrav, posjetila si moju galeriju gdje sam stavila nešto od filcanih šalova, ja volim svilu i oslikavam je dugi niz godina,pa sam je upotrebila i za filcanje.Filcanje mi je nova preokupacija i nemam puno iskustva,nešto teoretskog znanja sam prikupila na internetu, a to malo prakse radeči i učeći na vlastitim pogreškama.Za filcanje upotrebljavam svilu koja je drugačijeg tkanja od one klasične , glatke, za oslikavanje.Pročitala sam da može i na druge prirodne materijale, na primjer lan, ali ja volim da su mi šalovi jako tanki i prozračni, da se lako omotaju,i da su mekani, zato nisam druge materijale probala upotrebiti.Eto ja toliko znam o filcanju i materijalima koji se mogu upotrebiti.Hvala što si pogledala i komentirala.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajme divote!!!!! Ne mogu ništa izdvojiti kao favorit - sve 10+
![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Prelepo, naročito kutije, baš ih volim.
![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
eppooo
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Uh, kako prdivni radovi! Pa, sve bolje od boljeg, bravo draga
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
toliko romantike, kutije su predivne i nježne
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivne su kao i one prethodne ali ove su mi posebno nježne!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
jako volim crno bijele kombinacije, stoga me kutija baš oduševila.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kutije sve lipše i lipše, predivne, nježne, divne
|
|
![]() |
|
sada sam tek vidjela da sam zamjenila poklopce. Prva verzija (ova kao na slici) mi je bila prenakičena pa sam radila drugu kako bi ublažila zelenilo -"zamjenite poklopce" pa je onda to što sam htjela. A tek spoj trake (kako je to dobro!!!!!)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super su kutije. Meni je pak prva draža.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatka je ,ova traka sa volancicem joj je bas legla
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
lijepe poput slike
![]() |
|
![]() |
|
cure hvala na pohvalama. Zadnje dvije kutijice otišle čak u Češku i baš se ponosim jer su se dopale onima kojima su i bile namjenjene. Evo i dvije nove koje za sada ostaju ovdje i čekaju priliku da budu poklonjene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepa je kutija s konjima ali kutija s ružicama je baš nešto posebno. Stvarno bi trebalo, kako je Mare predložila, poskenirati tu salvetu.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Pa ti si stvarno u potpunosti odrastao grm. Radovi su ti prekrasni.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |