Plameni ljiljan - Gloriosa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene cvetaju u 6. mesecu, a seme im sazreva u 9. mesecu.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Znači da im sjeme sazrijeva 3 mjeseca?Jesam dobro shvatila?
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Da, oko tri meseca, mada sam imao par plodova koje sam ubrao u 10. mesecu kada se biljka već osušila.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ok hvala Voki
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Danas sam naišla na dva komada koja su bila na sniženju
![]() U mojoj košari je naravno završio jedan
![]() Dvoumila sam se između calistemona i plamenog ljiljana.
I odlučila se za ljiljan.
Čini mi se da se radi o istom trgovačkom lancu ,po tvom opisu Bromi .
Moj nema niti jedan cvijet zato sam jedva prepoznala o kojoj se biljci radi.
Ima li nade da moj ponovo procvijeta ,na njemu su bili suhi ocvali cvijetovi ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vidjela sam da kod mene ima jedan mali pup. Ne usudim ga se niti previše gledati da se ne ošteti. Jedva čekam da se pojavi cvijet.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moja je narasla nekih 30ak cm i stoji na mjestu već jako dugo, ne znam u čemu je stvar
ujutro ima sunca, supstrat je vlažan... ali ni makac |
|
![]() |
|
Kolko sjeme gloriose drži klijavost?Zna li netko?Voki???
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milice divna Ti je ...
![]() čini mi se da je drugačija od ostalih, ovi nemaju valovite rubove...zanimljiva je |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Milice gloriosa je
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
milice super da je procvjetala, divna je
|
|
![]() |
|
Drage moje, Tea, Lilie i Natalija, hvala vam na komentarima za moju gloriosu. Sretna sam što sam dočekala da ima cvijet. Jutros vidim da se i drugi otvara. To mi je uljepšalo ovaj dan.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
To Ti vjerujem milice...kao što i kažeš "sretni su ljudi kojima i mali cvjetak čini veselje"
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam u nekom dućanu prvi puta naletila na pakovanje gloriose i tak sam bila sretna šta sam je baš sad našla.Okrenem ja vrećicu da vidim kakv je gomolj,jeli oštećen a kad ono nema gomolja...samo supstrat unutra
![]() Pa nisam mogla vjerovat da se to događa..prvi put sam naletila na pakiranje gloriose i onda prazno ... |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Voki, isprazni sandučić...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milice želim Ti puno puno puno aktivnih pčelica i bumbara
![]() možeš i Ti malo prčkati da ne čekaš pčelice |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
milica7 super ti je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |