Majolina - moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Majolina, radovi su PREKRASNI!!! Ne znam koji bih posebno izdvojila jer svaki me odusevljava na svoj nacin! Doista, imam samo rijeci pohvale! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje!!
Mima ovo ti je dobra ideja, gledam ih i nešto mi stalno fali na njima. čim dobijem nove ploćice bacam se na posao!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, super je ova decoupage instalacija. Pravo umjetniko djelo. Možda bi eventualno samo po rubovima (od špage prema vanjskom rubu) još nešto trebalo dodati, možda samo struktur pastu pa ju prefarbati u bež da se ne vidi šperploča.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
vrlo maštavito,sviđaju mi se takve kombinacije!!!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno Majolina
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
meni su super ove sličice u kombinaciji s špagom ,baš lipo i neobično
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš je dobro ispala takva kombinacija sa slovima na salveti pa onda preljepljeno preko donjeg motiva.
|
|
![]() |
|
hvala puno!!!
![]() isprintala sam na salvetu riječi pa sam je izrezala i naljepila na salv.sa makovima,na dio koji je spojen. |
|
![]() |
|
Teglice su jako simpa - pisala si šablonama ili....?
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
slika mi se jako sviđa, ideja za teglice odlična
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Ma ogledala su ti super, baš za djecu kako su i namjenjena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |