Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 78> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Wizardice, pomagaj! Probala svašta ali ne znam naći Planta (nick) na njuškalu kako bih naručila Stupicu!
![]() |
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
pusti sjemena eto me sa gajbama, gotovina (nije ante) me zanima.
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
viid ti njih!? :D ja kazem 150 komada imam,a njima smijesno :P
stigla sam ja tebe vizardice dok sam ti sve preparate za prskanje pokupila
![]() |
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
Ja i wizardica smo amateri spram Pustolovke.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Sram vas i stid bilo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
@mememe izgleda,ne dam saburu i vizardici da me prestignu.
sabur salim se,ali na slikama su ti poveliki parad.i na njivi.ja sam izbrojala 150 komada posadjenih sadnica mojih.
|
|
![]() |
|
PUSTOLOV
to je ba samo 1 sadnica na balkonu. |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Šta muzej rajčice otvaraš? :D
|
|
![]() |
|
vizardice BRAVO za izljecenje od cigara,bas lijepo sto te drzi dalje od njih tvoj paradajz :)
sabur cekaj bolan da mi jos porastu paradajzi pa bude koji plod,smijat ces mi se tvoji metar moji `dvaes centimetara
![]() ![]() draga vizardice sto em navuce na ljekovite trave danas brala preslicu,zaru,stolisnik i nasla divlju nanu.reko ove biljeke ako ne puknu ko ce sam ih hranim mogu mi se razbolit od previse vitamina
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Ok, istina, jedno je mogućnost a drugo realno stanje. Inače onaj crni šljivar super napreduje :D
|
|
![]() |
|
To su sad već dubioze, 8 godina sam primjenjivala taj pripravak i ništa se nije desilo, prije če se zaraziti ako netko u blizini ima posađen krumpir, pa da vidiš onda
![]() |
|
![]() |
|
Da, ali ako je virus prisutan u duhanu, proširi se dimom i vodom, u svakom slučaju postoji mogućnost.
|
|
![]() |
|
ovo sa bolešču duhan mozaik na rajčicama je istina , al to je samo ako pušiš u vrtu kraj rajčica, ovo sa vodom je duhanska smola, to ne fercera tak kao izgaranje i dim.
|
|
![]() |
|
Škoj ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 54 |
Samo se ti zezaj, baš čekam da mi dvadesetak rajčica pocrveni, a ono, rupice na paradajzu, lišće pojedeno, a mali zeleni zadovoljno hrče ispod lista.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Meni če 5.06. biti5 mj da ne pušim i isto imam demone u glavi al nema šanse da zapalim, samo si pomislim na moje rajčice i idmah sam superiška.
Sabur, da si blizu bi mi tebe natjerale da zapališ jednu mentolku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
U slučaju da imate u blizini rajčica i paprike, nemojte primjeniti taj recept s duhanom. Naime, virus mozaika duhana napada i paprike (a može i rajčice i krastavce, mada teže)i može preživjeti izgaranje duhana, tj. može preživjeti u opušku.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |